Paket sigurnosti

Zašto odabrati paket sigurnosti?

Paket sigurnosti pruža vam trogodišnju dodatnu sigurnost, uz dvogodišnje zakonsko europsko jamstvo. To znači da ćete tijekom tog razdoblja biti zaštićeni od šteta uslijed kratkih spojeva, šteta uzrokovanih vodom i svih drugih kvarova koji se mogu dogoditi na svjetiljci. Iznad svega, to vam daje duševni mir. Jer ako taj paket uzmete od nas, mi vam nikada nećemo zagorčati život.

Zakonski jamstveni rok Trogodišnji paket sigurnosti
Dvije godine Pet godina


Na koji me način štiti paket sigurnosti?

 

Šteta uslijed kratkog spoja

Kratki spojevi mogu se dogoditi u tren oka. To se često događa kada se jedna ili više električnih žica dodiruju prilikom spajanja svjetiljke. To može uništiti vašu prekrasnu svjetiljku. Je li to pokriveno zakonskim jamstvom? Ne, ali zahvaljujući trogodišnjem dodatnom paketu sigurnosti više ne morate brinuti o tome.

 

Šteta od pada i udarca

Nesreće se događaju prije nego što to shvatite. Niste dobro montirali svoju lampu ili postoji neki drugi uzrok koji je oštetio vašu lampu? To je vrlo neugodno. Srećom, čak i štete od padova i udaraca pokrivene su našim paketom osiguranja. Pokvarenu lampu tada možete zamijeniti novom.

 

Šteta uzrokovana vodom

Je li vaša svjetiljka oštećena zbog dolaska u kontakt s vodom? Tada svoj proizvod možete zamijeniti novim. Očekujemo, naravno, da svjetiljku postavljate samo na mjesto koje je za to namijenjeno. Ako ne znate točno koju svjetiljku gdje postaviti, pročitajte naš članak o IP vrijednostima za više informacija.

 

Nezamjenjiva LED dioda

Nezamjenjiva LED dioda znači da je svjetlo već integrirano u rasvjetno tijelo. Svjetlosni modul fiksiran je u svjetiljci. Stoga nema potrebe naručivati zasebnu žarulju uz kupljenu svjetiljku. Taj LED modul ne možete ukloniti sa svjetiljke te ga stoga ne možete niti zamijeniti. Zbog toga može biti prava gnjavaža ako svjetiljka zakaže. Uz paket sigurnosti pokriveni ste i dobit ćete od nas novu svjetiljku.

 

Mogu li uz svaki proizvod dobiti paket sigurnosti i koliko on košta?

Paket sigurnosti ne pokriva proizvode jeftinije od 50 eura, kao ni žarulje ni pribor. Ako proizvod ispunjava uvjete, paket sigurnosti stoji 20 % cijene proizvoda, a minimalno 20 eura. Uz svaki je proizvod naznačeno možete li uz njega kupiti dodatni paket sigurnosti.

 

Na koji način mogu kupiti paket sigurnosti?

Prilikom odabira proizvoda imate mogućnost dodavanja Dodatnog paketa sigurnosti u svoja kolica za kupnju. Možete označiti tu opciju. Paket sigurnosti dodaje se vašoj narudžbi kada nastavite s postupkom naručivanja. Naravno, odabir paketa sigurnosti nije obavezan.

 

Kako vraćamo novac za razbijenu svjetiljku?

Ako je vaš proizvod slomljen, a vi ste se odlučili za dodatni paket sigurnosti, ne morate puno učiniti. Obratite se našoj službi za kupce. Recite nam što se dogodilo, priložite fotografiju i pošaljite nam svoje ime i adresu. Tada ćemo odmah vidjeti jeste li pokriveni paketom sigurnosti.

Ako pristanemo dati vam pokriće, dogodit će se sljedeće

  1. Uz paket dodatne sigurnosti uvijek vam dajemo isti proizvod
  2. Ako isti proizvod više nije dostupan, dat ćemo vam ekvivalentan proizvod
  3. Ako ne postoji ekvivalentni proizvod, primit ćete kupon u iznosu vrijednosti kupnje
  4. Ne vraćamo vam novac
  5. U slučaju prijevare svjetiljkaisvjetlo ima pravo jednostrano otkazati paket sigurnosti i naplatiti proporcionalni dio kupovne vrijednosti paketa sigurnosti.