block 1

Održivi
povratak politika

arrow

Svaka tvrtka ima utjecaja na okolicu i okoliš. Na svjetiljkaisvjetlo smo vrlo svjesni svoje utjecaja. Mi osjećamo odgovornim za pozitivno pridonijeti i to učiniti bolje svaki dan. Budući da je veliki porast u online kupaca, to je potrebno za održavanje održivi povratak politike unutar naše organizacije. Za više prodavača sredstvo u mnogim slučajevima više vratio proizvoda. To je vrlo štetno za okoliš dodatnog prometa.

Mi continuesly pokušati smanjiti te vraća. To činimo tako opisuju svoje proizvode kao najbolji najbolje što možemo i dati jasne slike proizvoda. Mi paket naših proizvoda kao kompaktna što je više moguće kako bi se smanjila oštećenja tijekom transporta. Kompaktni proizvod također zauzima manje prostora prilikom transporta, tako da možemo dati više paketa u jednoj vožnji na naš dostavljač.


Koliko CO2 koristimo onda?

Jeste li znali da je jedan vožnju s normalnim osobnog automobila od 100 km, što uzrokuje sve 0:02 tona emisija?

CO2 je prirodni plin trebamo u našoj atmosferi zagrijati zemlju. Plin se pohranjuje u fosilnim gorivima i oslobađa tijekom izgaranja; Na primjer, u motoru naših kamiona i automobila. Problem je u tome što imamo previše CO2 u našoj atmosferi, te da utječe na našu klimu. Sadnjom drveća, možemo izdvojiti CO2 iz zraka ponovno. CO2 to se sastoji od ugljika (C) i kisika (O2). Drveće spremanje ugljika, naravno, i dati slobodnog kisika. Kada smo rezati drveće i spali pohranjuju CO2 ponovno pušten. Stoga je važno da se biljka šumama i štite ih kao dobro.

block 7

Za svaku povratku smo napraviti donaciju nizozemske zaklade stabala za sve u prilog održivom okolišu i smanjenju emisije CO2.

Savjet smanjiti CO2

Vi sami možete doprinijeti održivom okolišu. Možda svjesno razmišljati o kupnji, a ne samo vratiti sve nepromišljeno. Osim toga, mi uvijek dati informacije o našem web shopu o EnergyLabel naših proizvoda. Naravno mi ćemo se potruditi da smanji emisiju ugljika zajedno. Najbolji rezultat je kada radimo zajedno za bolji okoliš!

Druga šansa

Kada klijenti ne vrati proizvod, oni nisu poslati natrag (tj kao nov prodao) na drugom kupcu ili uništena. Oni su dati drugi život u našim outletstores u Nizozemskoj. Kad se vraća vratiti na nas, oni prolaze provjeru kvalitete na prvom mjestu. Ovdje su pregledani, po potrebi popraviti. Otpad je izuzetno dobro odvojen i, ako je moguće, reciklirati. Nakon odobreni proizvodi ići na našim outlet dućana u Breda i Zaandama. Ovdje kupci mogu kupiti jeftini proizvod drugu priliku po povoljnoj cijeni. Kupac sretan i okolina sretna!

block 7