Besplatna dostava već od €99

Uz vrijednost narudžbe od €99 ili više mi ćemo vam dostaviti vaše svjetiljke besplatno! Narudžbe plasirane prije 22:00 sata bit će otpremljene istoga dana.

Politika povrata od 30 dana

Ponekad se desi da niste u potpunosti zadovoljni proizvodom. Onda ga naravno možete vratiti. Mi ćemo se rado pobrinuti za to. Vi možete vratiti svoju kupnju u roku od 30 dana od isporuke.

Osram transformator za miš 70VA

25,95 EUR
Ova akcija vrijedi samo danas
Uključen PDV

Besplatna dostava već od 99 EUR

  • 30 dana povratak politika
Trebate pomoć
našeg tima?

Naš tim je dostupan 5 dana u tjednu

Nazovite nas
+38517776588

Svaki tjedan naše se cijene mogu mijenjati zbog dostupnosti zaliha i rasprodaje prethodnog tjedna. Cijene se stoga mogu podizati ili snižavati, ali i ostati iste kao i do sada. Dan kada će se cijena ponovno postaviti označen je brojem dana navedenim uz ci


Prikazana ušteda uvijek se temelji na preporučenoj cijeni. Ta preporučena cijena (MSRP) je preporučena maloprodajna cijena proizvoda od strane proizvođača. Svjetiljkaisvjetlo navodi preporučenu cijenu kao referentnu cijenu.

Pojedinosti

Osram transformator je izuzetno kompaktan, univerzalno zatamnjiv i lako se može koristiti u najtežim instalacijama. Transformator koristite kada želite pretvoriti visoki izmjenični napon sa 230 V na 12 V. Transformator je isto što i pokretač, ali istodobno kontrolira nekoliko svjetiljki. Osram transformator za miš 70VA nudi vam mogućnost spajanja 2 žarulje (ili 4 žarulje, ovisno o korištenom presjeku žice). Ovaj elektronički halogeni transformator pogodan je za 12V žarulje (niskog napona) od 20W do maksimalno 70 W. Može se zatamniti i s prigušivačem za prednji rub i zatamnjivačem prednjeg ruba.
Visine je 3,5 cm i duljine 11 cm.

Više informacija

Više informacija
Pojedinosti o proizvodu 
Artikl broj23667
Mogućnost prigušivanjaNon-Dimmable
Opće 
EAN04050300442310
BrandOsram
Težina0.1 kg
Veličine i težina 
Opće dimenzijeVisina 3,5 cm - duljina 11 cm - širina 5 cm
PaketVisina 11 cm - duljina 6 cm - širina 3 cm
Tehničke specifikacije 
Napon12V
S gajtanom i utičnicomNe, bez kabela i utikača

Usluga i povrat

Service Servis

Tu smo za tebe kako bismo stvorili više prostora za atmosferu. Zato dobivaš 30 dana razdoblje razmišljanja pri kupnji, svi naši proizvodi dolaze s garancijom , i lako smo dostupni 5 dana dana u tjednu.

Retourneren Vraća

Saznajte više o povratu na našem portalu za povrat. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite se službi za korisnike na [email protected] ili +38517776588 (lokalna cijena).

  • Besplatna dostava već od €99
  • 30 dana povratak politika

Pitanja o proizvodu

Još uvijek nema pitanja. Budite prvi koji će postaviti pitanje!