Nabavite svu svoju novu rasvjetu ovog proljeća uz najmanje 20% popusta

Projektna rasvjeta

Velik izbor uredskih svjetiljki dostupnih odmah!

Nudimo različita uredska rješenja za rasvjetu za vašu tvrtku, trgovinu, izložbeni salon ili dom. Odaberite iz širokog asortimana štedljivih uredskih svjetiljki, rasvjete za dućane i projektne rasvjete!

Projektna rasvjeta
2063 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 1. proljetni popust

 2. Dizajn-spot-crna-4-svjetla---Qubo-Honey
  Dizajn spot crna 4 svjetla - Qubo Honey
  Na zalihama
  1.059,00 kn 529,00 kn
2063 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Projektna rasvjeta

Svi poslovni prostor zahtjeva i dobro osvjetljenje, stoga je odabir prave svjetlosti za vaš dućan, restoran, galeriju ili studio vrlo važno za stvaranje zdravog i produktivnog okruženja. Mekana i suptilna svjetlost potrebna je za održavanje koncentracije i ukupne dobrobiti za cijeli prostor. Uz naš asortiman plafonjera, visećih svjetiljki i LED reflektora sigurno ćete pronaći idealno projektno svjetlo za vaše potrebe. pogledajte naš asortiman tradicionalnih, retro i Art Deco svjetiljki za vaš poslovni prostor!

Praktična i funkcionalna poslovna rasvjeta

Bilo da se radi o malom ili velikom, kućnom ili poslovnom prostoru, ravnomjerna raspoređenost svjetlosti i dobra osvjetljenost vrlo su bitni. Projektna rasvjeta očit je i idealan izbor ako je prostor ograničen i zahtjeva dobru distribuciju rasvjete, zbog svojih podesivih reflektora koji vam omogućuju da ravnomjerno rasporedite svjetlost ili je usmjerite na određeno područje. Ako tražite diskretnu ali snažnu rasvjetu, naši LED ugradbeni reflektori odličnan su izbor jer pružaju snažnu svjetlost za osvjetljenje galerija i isticanje stavki na izlogu. Viseće svjetiljke idealne su za objesiti u restoranima, pružaju lijepu i toplu svjetlost, te dolaze sa prekidačem za prigušivanje svjetlosti i sjajno se nadopunjuju sa stolnim svjetiljkama. Zidnim svjetiljkama za vaš izložbeni prostor, usmjerite svjetlost prema gore kako bi lakše rasporedili svjetlost i jednostavno ozračili objekt.

Sigurnost je bitna kada je riječ o vašem poslovnom prostoru, stoga pogledajte našu ponudu svjetala sa detektorima pokreta i infracrvenim senzorima za garaže ili parkirališta. Kombinirajte funkcionalnost i dizajn kada je u pitanju vaš poslovni prostor, primjenom energetski učinkovitih i dugotrajnijih LED svjetala, koja imaju očitu prednost za razliku od konvencionalne i standardne rasvjete, te vam mogu uštedjeti oko 80%. Odaberite svoj dizajn i stil, uz naš asortiman modernih, industrijskih i Art Deco dizajnerskih svjetiljki koje ne samo da će uljepšati vaš prostor, nego će vam pružiti dovoljnu količinu rasvjete koju vaš posao zahtjeva!

Trebate pomoć u pronalaženju savršene projektne rasvjete? Dopustite da Vam pomognemo

Na svjetiljkaisvjetlo.hr naći ćete velik izbor projektne rasvjete, stoga odabir one prave koja je pogodna za vaše potrebe može izazvati poteškoće. Kako bi vam pomogli i pružili relevantne informacije koje trebate, stupite u kontakt s nama putem naše chat usluge i pošaljite svoje pitanje te ćete dobiti stručan odgovor. Također nas možete nazvati ili poslati e-mail kako bi vam pomogli da pronađete svoje idealno svjetlo!

new