Preporučeni pribor

Sve za vašu potpunu rasvjetu!

svjetiljkaisvjetlo, osim rasvjete, nudi i niz drugih modernih proizvoda koji će biti vrijedan dodatak za vaš dom. Naći ćete sjenila, stropne ventilatore, kablove i još mnogo toga. Također ćete pronaći razne dodatke za ugradnju vaše rasvjete.

Preporučeni pribor
228 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
    • Besplatna dostava već od 3000 kn
    • 30 dana povratak politika
228 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Pribor / Ostalo

Kod nas ćete pronaći više od 300 predmeta potrebnih za ugradnju svjetiljki ali i druge predmete koji vam mogu zatrebati za vaš dom ili svjetiljku. Od pletene tkanine, flexi kablova, sjenila za lampe i električnih stavki kao što su prigušivači svjetla do transformatora. Imamo raznu dodatnu opremu kao što su stupovi za vanjsku rasvjetu, IR senzori za unutarnju i vanjsku rasvjetu te širok izbor sjenila za viseće, stolne i podne svjetiljke. U potrazi ste za jednostavnim svjetlom bez sjene? Pogledajte našu rasvjetu bez sjene koja će se sigurno uklopiti u vaš kućni ili uredski dekor. Naša sjenila za stolne svjetiljke dolaze u različitim oblicima kao što su kvadratni i stezni i različitim nastavcima od E27 do E14. Izbori su beskrajni kada su u pitanju dodaci i elektro oprema.

Trebate pomoć ili savjet?

Na svjetiljkaisvjetlo.hrpomoć Vam je uvijek na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem e-maila, chata ili nas možete nazvati. Nudimo besplatne savjete, a tu smo da vam pomognemo!

new