Preporučeni pribor

Pribor i ostali proizvodi na lageru!

Osim rasvjete, nasvjetiljkaisvjetlo.hr imamo veliku paletu pribora i drugih proizvoda za dodavanje i ukrašavanje vašeg doma. Raznovrsni dodaci uključuju sjenila svjetlosti, kućansku dekoraciju, stropne ventilatore i proizvode koji će vam pomoći pri ugradnji svjetala, a tu su i senzori pokreta, baterije, kablovi i prekidači. Sve što vam je potrebno za idealnu instalaciju kupite ovdje!

 

Preporučeni pribor
222 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
 1. Osram-transformator-za-miš-70VA
  Osram transformator za miš 70VA
  Na zalihama
  205,00 kn
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 2. Osram-miš-transformator-105VA
  Osram miš transformator 105VA
  Na zalihama
  229,00 kn
 3. Ponude tjedna

222 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Pribor / Ostalo

Kod nas ćete pronaći više od 300 predmeta potrebnih za ugradnju svjetiljki ali i druge predmete koji vam mogu zatrebati za vaš dom ili svjetiljku. Od pletene tkanine, flexi kablova, sjenila za lampe i električnih stavki kao što su prigušivači svjetla do transformatora. Imamo raznu dodatnu opremu kao što su stupovi za vanjsku rasvjetu, IR senzori za unutarnju i vanjsku rasvjetu te širok izbor sjenila za viseće, stolne i podne svjetiljke. U potrazi ste za jednostavnim svjetlom bez sjene? Pogledajte našu rasvjetu bez sjene koja će se sigurno uklopiti u vaš kućni ili uredski dekor. Naša sjenila za stolne svjetiljke dolaze u različitim oblicima kao što su kvadratni i stezni i različitim nastavcima od E27 do E14. Izbori su beskrajni kada su u pitanju dodaci i elektro oprema.

Trebate pomoć ili savjet?

Na svjetiljkaisvjetlo.hrpomoć Vam je uvijek na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem e-maila, chata ili nas možete nazvati. Nudimo besplatne savjete, a tu smo da vam pomognemo!

new