Nabavite svu svoju novu rasvjetu ovog proljeća uz najmanje 20% popusta

Svjetla za praćenje

Praktične stropne staze: dostupno odmah!

Sustavi rasvjetnih tijela na vodilicama dostupni su u crnoj i bijeloj boji i mogu se sastaviti prema potrebi. Na adapter staze možete montirati reflektore ili viseće svjetiljke kako biste stvorili željenu atmosferu.

Svjetla za praćenje
61 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 1. Staza-jednofazna-crna---Jeana
  Staza jednofazna crna - Jeana
  Na zalihama
  205,00 kn 115,00 kn
 2. proljetni popust

 3. Trag-spot-jednofazni-crni---Idi
  Trag spot jednofazni crni - Idi
  Na zalihama
  409,00 kn 155,00 kn
61 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Prateća rasvjeta

Prateća rasvjeta je idealna za ograničen prostor u kojem biste željeli imati smjer osvijetljenosti. Na svjetiljkaisvjetlo.hr naći ćete različite vrste kolosijeka tračnice prateće rasvjete tako da odgovaraju vašem domu ili izložbenom prostoru. Uz reflektore koji se mogu nagnuti i zakrenuti zavisno o potrebi gdje vam najbolje odgovara tu su i ugrađena LED svjetla koja vam omogućavaju dulji vijek trajanja.

Prateća rasvjeta koja je jednostavna za korištenje i fleksibilna prema Vašim potrebama!

Svjetla na tračnicama najpovoljniji su način za kontroliranje rasvjete na mjestima gdje je prostor ograničen a postoji potreba za izravnom rasvjetom. Imate mogućnost pomicanja izravne svjetlosti na područje ili objekt. Prateća rasvjeta savršena je zamjena za stropna svjetla, zato što dolazi u različitim dužinama s nizom reflektora idealnim za salone i galerije u kojima možete stvoriti ugodno izravno svjetlo. Uz LED reflektore i žarulje, naći ćete razne kolosijeke tračnica na svjetiljkaisvjetlo.hr!

Trebate pomoć u pronalaženju idealne prateće rasvjete? Dopustite da Vam pomognemo

Na svjetiljkaisvjetlo.hr naći ćete velik izbor prateće rasvjete, stoga odabir one prave koja je pogodna za vaše potrebe može izazvati poteškoće. Kako bi vam pomogli i pružili relevantne informacije koje trebate, stupite u kontakt s nama putem naše chat usluge i pošaljite svoje pitanje te ćete dobiti stručan odgovor. Također nas možete nazvati ili poslati e-mail kako bi vam pomogli da pronađete svoje idealno svjetlo!

new