Nabavite svu svoju novu rasvjetu ovog proljeća uz najmanje 20% popusta

Zidne svjetiljke

Uljepšajte svoj zid savršenom zidnom rasvjetom

Zidna svjetla su savršeno osnovno osvjetljenje doma. Od dizajnerskih zidnih svjetala do prave klasične zidne svjetiljke: svjetiljkaisvjetlo ima sve! Pronađite svoje omiljeno unutarnje zidno svjetlo i dopunite atmosferu svoga doma i oko njega.

Zidne svjetiljke
479 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 1. proljetni popust

 2. Moderna-zidna-svjetiljka-crna---Slam
  Moderna zidna svjetiljka crna - Slam
  Na zalihama
  305,00 kn 109,00 kn
 3. Retro-zidna-svjetiljka-crna---Chappie
  Retro zidna svjetiljka crna - Chappie
  Na zalihama
  495,00 kn 219,00 kn
479 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Zidne svjetiljke

Zidne svjetiljke su idealne za stvaranje dodatnog osvjetljenja, kreiranje atmosferskog ugođaja u sobi ili mogu služiti samo kao ukrasni komad. Odaberite iz širokog raspona klasičnih, modernih, rustikalno industrijskih zidnih svjetiljki koje će odgovarati vašem stilu i dizajnu. Za koji god prostor namijenite svjetiljku, budite sigurni da imamo svjetlo koje će odgovarati vašem prostoru i dekoru. Pogledajte naš asortiman zidnih svjetala za sobe, dnevni boravak ili čak otvorene prostore.

 

Dodajte više svjetlosti ili atmosfere u sobu pomoću zidnog svjetla

Svjetiljka s neizravnom svjetlosti daje odabranoj sobi osjećaj topline, dobrodošlice i ugodnosti! Ako imate veliku sobu koja zahtijeva dodatnu osvijetljenost, zašto ne bi kombinirali neka svjetla zajedno sa visećim ili stropnim svjetlima, ili ako imate malo prostora, možete stvoriti iluziju pomoću zidnih svjetiljki i na taj način osvijetliti prostor. Odabirom LED svjetiljke ili žarulje postižete veću energetsku učinkovitost i trajnije svjetlo. Ali to nije sve kada je riječ o stvaranju vlastitog dizajna! Možete miješati i uparivati nijansu zidne svjetiljke koja vam najbolje odgovara. Odaberite zidnu svjetiljku odgovarajućeg materijala, veličine i boje, kao što je bakar. Na taj način ćete stvoriti savršeno svjetlo koje će se stopiti sa odabranom sobom. Pronaći ćete neke od naših svjetiljki koje su dio niza ili određene zbirke, što vam omogućuje da čitav dizajn sobe ispunite svjetlima iz iste zbirke od plafonjere do stolnih i podnih svjetiljki.

 

Trebate pomoć ili savjet, kada je u pitanju zidna rasvjeta?

Na svjetiljkaisvjetlo.hrpomoć Vam je uvijek na raspolaganju kako bi pronašli pravu zidnu svjetiljku. Možete nas kontaktirati putem e-maila, chata ili nas možete nazvati. Nudimo besplatne savjete, ali i pomoć da dobijete pravo svjetlo za vas.

new