Flowbox banner

Terms & Conditions - Social Media #dasvjetiljkaisvjetlohr

WOW, lijepo vas vidjeti kako s nama dijelite svjetiljkaisvjetlo raspoloženje na društvenim mrežama! Sigurni smo da svojom fotografijom možemo inspirirati druge! Stoga bismo rado upotrijebili vašu fotografiju. Za to nam je potrebno vaše dopuštenje. Odgovorit ćemo ispod vaše fotografije s pitanjem možemo li koristiti vašu fotografiju, a ako je to u redu, bilo bi super da odgovorite s hashtagom #dasvjetiljkaisvjetlohr.

Na što pristajete?

Kako smatramo da je vaša fotografija toliko inspirativna, rado bismo je podijelili sa svojim obožavateljima! Ako odgovorite na naš zahtjev za pristanak, slažete se sa sljedećim:

 • Možemo dijeliti sadržaj na svim našim kanalima društvenih medija. Na primjer: Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn i YouTube.
 • Sadržaj možemo koristiti za naše mrežne oglase, e -biltene i druge izraze na mreži.
 • Možemo koristiti sadržaj na svim domenama pod QLF holdingom. Prava se dodjeljuju svim subjektima ili pravnim osobama koje su izravno ili neizravno povezane s tvrtkom Lampenlicht BV. 
 • Možemo koristiti sadržaj u našim offline medijima, na primjer na letcima i bannerima.
 • Odričete se bilo kakvih potraživanja autorskih prava ili drugih naknada u vezi sa svojim sadržajem ili izvedenim djelima.
 • Zadržavate svoja prava osobnosti. U nastavku možete pročitati više o svojim pravima osobnosti i kako ih koristiti.
 • Dajete nam neisključivo komercijalno pravo na distribuciju i reprodukciju sadržaja putem naših usluga ili usluga trećih strana u komercijalne svrhe. Za to nema nikakvih ograničenja.

Nema pristanka/izbrisati fotografiju?

Ne želite da koristimo vašu fotografiju za naše kanale? Tada ne morate ništa učiniti. Ako ne odgovorite s #dasvjetiljkaisvjetlohr, nećemo koristiti vašu fotografiju. Jeste li već dali dopuštenje i sada ste se predomislili i ne želite da više koristimo vašu fotografiju? Ako je tako, pošaljite e -poruku na [email protected].

Koristeći svoja prava osobnosti

Imate sljedeća prava osobnosti:

 • Možete zatražiti od nas da navedemo vaše ime (ime i/ili prezime ili naziv profila na društvenim mrežama).
 • Možete zatražiti da uopće ne mijenjamo vaš sadržaj (na primjer, nemojte primjenjivati ​​filtre niti obrezivati ​​fotografiju).
 • Možete zatražiti da ne koristimo vaš sadržaj na određenim (društvenim) kanalima ili platformama koje spominjete.
 • Možete izmijeniti svoj sadržaj i zatražiti od nas da koristimo izmijenjenu verziju.

Zaštita vaše privatnosti i osobnih podataka

Vaše se fotografije mogu smatrati osobnim podacima. Ako nam date dopuštenje za korištenje vaših fotografija na način na koji to tražimo, vaše dopuštenje je također osnova zakona o privatnosti za obradu vaših fotografija. Pristanak možete povući u bilo kojem trenutku slanjem e -pošte na adresu [email protected]. Tada ćemo prestati dalje dijeliti vaše fotografije i ukloniti ih s društvenih mreža i unutarnjih sustava. Povlačenje vašeg pristanka odnosi se samo na buduće upotrebe vaše fotografije, a ne i na prethodne upotrebe koje su se već dogodile uz vaš pristanak. Na primjer, ako su letci ili banneri već ispisani i distribuirani ili poslani bilteni, to ne možemo poništiti.

Kako nastavljamo štititi vašu privatnost i osobne podatke te koja prava imate u tom pogledu možete pročitati u našoj Izjavi o privatnosti i kolačićima.