Svjetla za praćenje

Širok raspon različitih veličina i stilova svjetala za praćenje!
Svjetla za praćenje
58 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
  • Besplatno se vraća
 1. Ponude tjedna

 2. Staza-jednofazna-crna---Jeana
  Staza jednofazna crna - Jeana
  Na zalihama
  A
  205,00 kn 155,00 kn
 3. Trofazna-tračnica-crna---Jeany
  Trofazna tračnica crna - Jeany
  Na zalihama
  A
  289,00 kn 109,00 kn
 4. Trag-spot-jednofazni-crni---Idi
  Trag spot jednofazni crni - Idi
  Na zalihama
  409,00 kn 245,00 kn
58 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Prateća rasvjeta

Prateća rasvjeta je idealna za ograničen prostor u kojem biste željeli imati smjer osvijetljenosti. Na svjetiljkaisvjetlo.hr naći ćete različite vrste kolosijeka tračnice prateće rasvjete tako da odgovaraju vašem domu ili izložbenom prostoru. Uz reflektore koji se mogu nagnuti i zakrenuti zavisno o potrebi gdje vam najbolje odgovara tu su i ugrađena LED svjetla koja vam omogućavaju dulji vijek trajanja.

Prateća rasvjeta koja je jednostavna za korištenje i fleksibilna prema Vašim potrebama!

Svjetla na tračnicama najpovoljniji su način za kontroliranje rasvjete na mjestima gdje je prostor ograničen a postoji potreba za izravnom rasvjetom. Imate mogućnost pomicanja izravne svjetlosti na područje ili objekt. Prateća rasvjeta savršena je zamjena za stropna svjetla, zato što dolazi u različitim dužinama s nizom reflektora idealnim za salone i galerije u kojima možete stvoriti ugodno izravno svjetlo. Uz LED reflektore i žarulje, naći ćete razne kolosijeke tračnica na svjetiljkaisvjetlo.hr!

Trebate pomoć u pronalaženju idealne prateće rasvjete? Dopustite da Vam pomognemo

Na svjetiljkaisvjetlo.hr naći ćete velik izbor prateće rasvjete, stoga odabir one prave koja je pogodna za vaše potrebe može izazvati poteškoće. Kako bi vam pomogli i pružili relevantne informacije koje trebate, stupite u kontakt s nama putem naše chat usluge i pošaljite svoje pitanje te ćete dobiti stručan odgovor. Također nas možete nazvati ili poslati e-mail kako bi vam pomogli da pronađete svoje idealno svjetlo!

new