Svjetla za praćenje

Širok raspon različitih veličina i stil tračnica rasvjete!
Svjetla za praćenje
51 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 500 kn
  • 30 dana povratak politika
  • Besplatno se vraća
 1. Tjedni interijera

 2. Trofazna-tračnica-crna---Jeany
  Trofazna tračnica crna - Jeany
  A
  265,00 kn 105,00 kn
 3. Staza-jednofazna-crna---Jeana
  Staza jednofazna crna - Jeana
  A
  189,00 kn 159,00 kn
51 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Prati Rasvjeta

Tračnica rasvjeta je idealan za one koji imaju ograničen prostor, a željeli biste imati smjera osvjetljenje. Na svjetiljkaisvjetlo.hr naći ćete različite vrste kolosijeka rasvjete tako da odgovaraju vaš dom ili izložbeni prostor. Uz reflektora koji se mogu Nagnut i zakrenut na izravnoj svjetlosti gdje vam najbolje odgovara za ugrađenu LED svjetla koja će omogućiti dulji vijek trajanja.

Pratite rasvjete koji je jednostavan za korištenje i fleksibilan prema Vašim potrebama!

Željeznička pruga svjetlosti je najpovoljniji oblik rasvjete na mjestima gdje prostor ograničen ili u potrebi za izravnu rasvjetu. Pomicanje i učinkovito prilagoditi reflektore na ogradu izravnoj svjetlosti na odabranom području ili objekt. Track rasvjete je savršena zamjena za strop svjetla, kao što je to dolazi u različitim dužinama s nizom reflektora idealan za salone i galerije u kojima možete ugoditi i izravno svjetlo. Iz LED reflektori na prikladan na LED žarulje, naći ćete razne kolosijeka rasvjete na svjetiljkaisvjetlo.hr!

Trebate pomoć u pronalaženju idealne pratiti rasvjeta? Neka nam pomoći.

Na svjetiljkaisvjetlo.hr naći ćete veliki izbor tračnica svjetla, stoga odabiru pravo jedan koji je pogodan za vaše potrebe može dokazati malo poteškoća. Kako bi se pomoglo i pružiti vam relevantne informacije koje trebate, doći u dodir putem naše chat uslugu da pošaljete svoje pitanje i dobiti osobni odgovor. Alternativno možete nam dati poziv ili e-mail nam pomoći da pronađete idealan svjetlo!

new