Lučne svjetiljke

Velik izbor različitih lučnih svjetiljki dostupan odmah!
Lučne svjetiljke
22 stavki
Filtri
Set Descending Direction
 1. Moderna-lučna-svjetiljka-krom-podesiva-bez-sjene
  Moderna lučna svjetiljka krom podesiva bez sjene
  Na zalihama
  A
  1.875,00 kn 1.055,00 kn
 2. Moderna-lučna-lampa-crna-sa-zlatom---Arc-Basic
  Moderna lučna lampa crna sa zlatom - Arc Basic
  Na zalihama
  A
  1.219,00 kn 655,00 kn
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
  • Besplatno se vraća
 3. Ponude tjedna

 4. Čelični-luk-za-lučnu-svjetiljku-XXL
  Čelični luk za lučnu svjetiljku XXL
  Na zalihama
  1.219,00 kn 925,00 kn
22 stavki
Filtri
Set Descending Direction

Renovirate ili prerađujete Vašu kupaonicu?

Nova stropna svjetiljka u kupaonici može postati vrhunac vašeg renoviranja. S našim velikim izborom kupaonskih plafonjera, imati ćemo jednu savršenu za vaše potrebe. Od glatkih ugradbenih plafonjera, do ukrasnih komada i LED žarulja koje jamče nisku potrošnju energije. Pogledajte našu kolekciju stilskih kupaonskih stropnih svjetiljki na svjetiljkaisvjetlo.hr

Elegantne i praktične stropne svjetiljke kao kompliment svakoj kupaonici

Svaka kupaonica je drukčija i svatko ima svoj jedinstveni osjećaj za stil. Kupaonska stropna svjetiljka može stvoriti ugođaj koji želite postići. Ugradbene kupaonske plafonjere su popularan izbor i dolaze u mnogo boja tako da odgovaraju vašoj shemi boja. Alternativno, ako ste u potrazi za klasičnim rješenjem imamo velik izbor IP44 kupaonskih plafonjera na raspolaganju. Komplimentirajte svoju kupaonicu pregledavanjem kroz naše IP44 stropne svjetiljke. Koristeći kombinaciju seta od 2 ili 3 lampe možete stvoriti zanimljivo žarište svjetlosti u kupaonici, ili ih možda miješati i podudarati sa drugim svjetlima u kupaonici. Kupaonske stropne svjetiljke sa razinom vodootpornosti od IP54 ili više, prekrasan su dodatak unutar vašeg tuša. Imamo velik izbor kupaonskih stropni svjetiljki za odabir. Pogledajte sada!

Trebate pomoć ili savjet, kada je riječ o odabiru kupaonske stropne svjetiljke?

Na svjetiljkaisvjetlo.hrhr pomoć Vam je uvijek na raspolaganju kako bi pronašli pravu svjetiljku. Možete nas kontaktirati putem e-maila, chata ili nas možete nazvati. Nudimo besplatne savjete, ali i pomoć da dobijete pravo svjetlo za vas.

new