Do 80% popusta* na našem online božićnom sajmu. Kupite sada >

Ugradbeni reflektori

Mnoštvo ugradbenih reflektora na zalihama!

Ugradbeni reflektori savršeno su osnovno osvjetljenje. Naši ugradbeni reflektori dostupni su u svim vrstama različitih boja, tako da ćete pronaći savršeni ugradbeni reflektor za svaki interijer kojim ćete uljepšati svoj dom.

Ugradbeni reflektori
189 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 1. Moderna-kupaonica-ugradna-spot-crna-IP54---Šupa
  Moderna kupaonica ugradna spot crna IP54 - Šupa
  289,00 kn 205,00 kn
  Of bespaar 43% als je er 12 koopt
  Na zalihama
 2. Komplet-od-3-svjetiljke-za-kupaonicu-crne-IP44---Xena-Square
  Komplet od 3 svjetiljke za kupaonicu crne IP44 - Xena Square
  699,00 kn 305,00 kn
  Of bespaar 65% als je er 6 koopt
  Na zalihama
189 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Ugradbeni reflektori savršeno su osnovno osvjetljenje

Ugradbeni reflektori popularni su za naglašavanje svjetlom, posebno kad su to ugrađeni reflektori koji se mogu prigušiti. Budući da uvučene reflektore možete podesiti na točan intenzitet svjetlosti, korisni su za višestruke primjene. Ako ćete večerati s društvom, vjerojatno želite malo više svjetla, ali ako ste si natočili večernje piće, možda želite da atmosfera bude intimnija. Za funkcionalnu primjenu, ugradbeni usmjereni reflektori nude pravo osvjetljenje koje naglašava željene elemente prostora. Za postizanje ugođaja u, primjerice, vašem dnevnom boravku ili blagovaonici, prikladni su veliki ugrađeni reflektori s dubljim uvlačenjem ili ugradbeni reflektori sa staklom. Kako biste pronašli odgovarajuće ugradbene reflektore, važno je znati promjer i dubinu na koju ćete ih upustiti. Vaši ugrađeni reflektori moraju stati u upuštene kutije na stropu. Za sve ugradbene reflektore stoga su navedeni veličina pile/promjer za ugradnju i visina/dubina. Od modernog do rustikalnog, pa čak i s višestrukim žarištima. svjetiljkaisvjetlo nudi vrlo opsežan izbor ugradbenih reflektora!

Ugradbeni reflektori za svaku prostoriju

S ugradbenim reflektorima koje nudi svjetiljkaisvjetlo možete osigurati svakoj sobi potrebno svjetlo. LED udubljeni reflektori su dugoročno vrlo dobri za vaš džep, jer su LED svjetla ekonomičnija od ostalih žarulja. Ako imate prekrasnu, minimalističku kupaonicu, onda su naši mali ugradbeni reflektori za kupaonicu (s minimalnom IP zaštitom IP44) upravo ono što vam treba! Volite li klasike koji nikada ne blijede? Onda pogledajte naše crne ugradbene reflektore. Također imamo razne kuhinjske ugradbene reflektore na zalihama. Odaberite, posjetite svjetiljkaisvjetlo!

new