Solarne svjetiljke

Vanjske solarne svjetiljke sada dostupne za vas!
Solarne svjetiljke
14 stavki
Filtri
Set Descending Direction
    • Besplatna dostava već od 3000 kn
    • 30 dana povratak politika
  1. Ponude tjedna

14 stavki
Filtri
Set Descending Direction

Solarne svjetiljke

Možete pronaći razne vrste vanjskih solarnih svjetiljki upravo ovdje kod nas! Odaberite iz niza modernih i klasičnih LED solarnih svjetiljki sa senzorom pokreta i ukrasnih solarnih svjetala dizajniranih tako da odgovaraju bilo kojem vanjskom prostoru. Ova Eco-friendly solarna rasvjeta idealna je za vaše dvorište! Solarna vrtna rasvjeta dolazi sa različitim IP klasifikacijama, kao i sa LED izvorom svjetlosti, detektorima pokreta i noćnim prekidačima.

Solarne svjetiljke koje su savršene za vaš vrt i dvorište.

Imamo velik raspon vanjskih solarnih svjetiljki koje će vam pomoći u mraku. Birajte između klasičnih zidnih, visećih i stajaćih svjetiljki sa senzorima pokreta koje su potpuno opremljene i infracrvenim senzorima pokreta. Osvijetlite svoj kućni prilaz s našim podnim LED reflektorima sa senzorima pokreta za svoju garažu. Tu su također i naše Eco-friendly solarne svjetiljke sa senzorima pokreta koje koriste energiju sunca kao izvor. Preobrazite svoj vrt i vanjski prostor s našim prijateljskim svjetlima koja vam daju sigurnost i svjetlost kad god vam je potrebna. Od tradicionalnih i modernih vanjski zidnih svjetiljki sa senzorima pokreta do jednostavnih i diskretnih stropnih svjetiljki s IR senzorima i prekrasnom dekoru nikada nećete biti bez rasvjete u mraku. Provjerite našu ponudu solarne rasvjete koja je idealna kao glavni izvor svjetlosti!

Trebate pomoć u pronalaženju solarnih svjetiljki? Dopustite da Vam pomognemo

Nasvjetiljkaisvjetlo.hr naći ćete velik izbor vanjskih solarnih svjetiljki, stoga odabir one prave koja je pogodna za vaše potrebe može izazvati poteškoće. Kako bi vam pomogli i pružili relevantne informacije koje trebate, stupite u kontakt s nama putem naše chat usluge i pošaljite svoje pitanje te ćete dobiti stručan odgovor. Također nas možete nazvati ili poslati e-mail kako bi vam pomogli da pronađete svoje idealno svjetlo!

new