Do 80% popusta* na našem online božićnom sajmu. Kupite sada >

Pametna rasvjeta

Najljepša pametna rasvjeta za unutarnje i vanjske prostore!

svjetiljkaisvjetlo nudi pametna svjetla za svaku sobu; u našem asortimanu imamo i unutarnju i vanjsku rasvjetu. Jednostavno upravljajte svojim pametnim svjetlima telefonom, tabletom ili uređajem Google Home i uživajte u praktičnosti prekrasnih žarulja koje kontrolira Wi-Fi!

Pametna rasvjeta
87 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 1. Pametni-EU-utikač-s-mjeračem-energije-i-mjeračem-vremena
  Pametni EU utikač s mjeračem energije i mjeračem vremena
  329,00 kn 319,00 kn
  Of bespaar 20% als je er 6 koopt
  Na zalihama
87 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Pametna rasvjeta je budućnost

Pametna rasvjeta postaje sve popularnija u današnjim interijerima. Ta svjetla možete povezati putem Wi-Fi veze. Prednost je u tome što se ovakvim pametnim svjetlima lako upravlja, primjerice, aplikacijom Tuya na vašem pametnom telefonu, tabletu ili kućnom asistentu. Ne morate ustajati iz fotelje da biste uključili sva svjetla!

 

Pametna svjetla s mnogo mogućnosti

Pametna svjetla imaju mnoge korisne funkcije. Možete jednostavno podesiti intenzitet svjetlosti (lumeni) i temperaturu boje (kelvini) kako biste stvorili odličnu atmosferu u prostoriji. Dakle, ne trebate odvojeni prigušivač, i to je super praktično! Pomoću vremenskog prekidača (timera) u aplikaciji možete osigurati da su Wi-Fi svjetla uključena i isključena u vaše željeno vrijeme. Tako da nikada nećete zaboraviti ugasiti pametna svjetla, a možete i stvoriti dojam da je netko uvijek kod kuće. Zbog toga ovo je i vrlo praktičan sustav protuprovalne rasvjete.

Pametna svjetla mogu se u aplikaciji dodijeliti pojedinim prostorijama, što vam omogućuje da istovremeno uključite ili isključite pametna svjetla u bilo kojoj od njih. Na primjer, dnevnom boravku, blagovaonici ili spavaćoj sobi. Tako ćete postići da uvijek imate željenu atmosferu u svom domu. Ne samo da je pametno osvjetljenje moguće ravnomjerno prigušiti u prostoriji, već mu je moguće i podesiti boju osvjetljenja. Na primjer, zelena, plava, narančasta ili crvena rasvjeta. Dakle, kada imate zabavu kod kuće, ne morate skidati disco rasvjetu s tavana! S druge strane, možete uz jutarnju kavu dočarati izlazak sunca. Mogućnosti pametnog osvjetljenja gotovo su beskrajne.

 

Wi-Fi svjetla za svaku armaturu

svjetiljkaisvjetlo nudi mnoge različite vrste opreme za vaše pametne žarulje. To svaku armaturu pretvara u pametno svjetlo. Bilo što iz ponude lijepih reflektora u hodniku do prekrasnog visećeg svjetla iznad stola za blagovanje, sve se može pretvoriti u pametno osvjetljenje. I odabrani niz naše opreme s integriranom LED rasvjetom ima odlike pametne rasvjete. Tako ne morate brinuti o tome jeste li kupili pravi izvor svjetla i možete li odabrati održivost.

 

Imate li pitanja o pametnom osvjetljenju?

Pronalaženje odgovarajuće pametne svjetiljke nije uvijek jednostavno. U dnevnoj sobi često želite drugačije pametno osvjetljenje nego u spavaćoj sobi. Ne možete smisliti što biste naručili? Za sva pitanja o Wi-Fi svjetlima možete se obratiti našoj službi za korisnike. Oni su spremni pomoći vam da pronađete savršena pametna svjetla za svoj interijer. Možete nas jednostavno kontaktirati pozivom, e-poštom ili korištenjem funkcije chat. Zajedno ćemo pronaći pametno osvjetljenje koje odgovara vašem interijeru!

new