Vrtne svjetiljke

Raznolike vrtne svjetiljke dostupne sada!

Vrtne svjetiljke
586 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
    • Besplatna dostava već od 3000 kn
    • 30 dana povratak politika
    • Besplatno se vraća
  1. Ponude tjedna

586 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Vrtna rasvjeta

Jeste li u potrazi za odgovarajućim svjetlima za vaš vrt? U ovoj kategoriji naći ćete sve vrste vrtne rasvjete koja će odgovarati vašim potrebama. Od prizemnih oplata i reflektora do šiljastih i putnih svjetala, solarnih svjetala i svih vrsta vrtne rasvjete možete naći u ovom opsežnom rasponu. Trebate pomoć za odabir odgovarajućeg vrtnog svjetla? Molimo vas da kontaktirate našu korisničku podršku koja će vam pomoći da pronađete pravo svjetlo za vaše dvorište.

Dizajn i funkcionalnost vrtnih svjetala idu jedno s drugim

Idealno vrtno svjetlo može imati nekoliko različitih funkcija, i ne treba gledati samo dizajn, nego je potrebno gledati svoje potrebe i primjenu istoga. Različite vrtne svjetiljke imaju različite funkcije, a ako ste u potrazi za svjetiljkom koja ima dobru zaštitu od jakih pljuskova i otežanih vremenskih uvjeta možete pogledati naš veliki izbor svjetiljki sa IP65 klasifikacijom. Sva vanjska rasvjeta na svjetiljkaisvjetlo.hr je dobre kvalitete, te je izrađena da dugo traje i osvjetljava vaše dvorište.

Dugotrajna i stilska vrtna rasvjeta

Jeste li u potrazi za ekološki učinkovitom svjetiljkom koja će služiti i kao dekoracija za vaše dvorište? Onda pogledajte našu zbirku vanjske rasvjete koja su jednostavno rješenje za osvjetljavanje vašeg dvorišta! Svjetla iz našeg asortimana su modernog dizajna, a ako se odlučite za solarnu rasvjetu, nema potrebe za dodatnim kablovima jer je sunčeva svjetlost sve što vam treba, dok LED svjetla na energetski učinkovit način osvjetljavaju vaše dvorište dugi niz godina. Naša vanjska svjetla ne samo da su dugotrajna, nego su i elegantna i pružaju vašem dvorištu unikatan izgled!

new