Osvjetljenje dnevnog boravka

Veliki izbor svjetiljki za vaš dnevni boravak!
Osvjetljenje dnevnog boravka
3030 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 500 kn
  • 30 dana povratak politika
  • Besplatno se vraća
 1. Dizajn-viseća-lampa-crna-70-cm---Wire-Dos
  Dizajn viseća lampa crna 70 cm - Wire Dos
  Na zalihama
  4.125,00 kn 3.305,00 kn
 2. Dizajn-viseća-lampa-zlatna-70-cm---Wire-Dos
  Dizajn viseća lampa zlatna 70 cm - Wire Dos
  Na zalihama
  4.125,00 kn 3.305,00 kn
 3. Sniženja za mračne dane

 4. Vintage-viseća-lampa-od-mjedi-5--light---Botanica
  Vintage viseća lampa od mjedi 5 -light - Botanica
  Na zalihama
  A
  3.065,00 kn 1.705,00 kn
 5. Dizajn-viseća-svjetiljka-okrugla-crna-70-cm---Wire-Dos
  Dizajn viseća svjetiljka okrugla crna 70 cm - Wire Dos
  Na zalihama
  A
  2.549,00 kn 2.409,00 kn
 6. Dizajn-viseća-lampa-zlatna-60-cm---Wire-Dos
  Dizajn viseća lampa zlatna 60 cm - Wire Dos
  Na zalihama
  2.925,00 kn 2.339,00 kn
 7. Dizajn-viseća-lampa-crna-60-cm---Wire-Dos
  Dizajn viseća lampa crna 60 cm - Wire Dos
  Na zalihama
  2.925,00 kn 2.339,00 kn
3030 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Rasvjeta za dnevni boravak

Dnevni boravak, zajedno sa vašom blagovaonicom i sobom za spavanje je srce svakog doma, te je jedna od najkorištenijih prostorija u vašem domu. Mi razumijemo vašu potrebu da imate ugodan, topao i osjećaj dobrodošlice za sjedenje i uživanje sa obitelji! Također, razumijemo važnost da kao glavna soba ima poseban stil i dekor, stoga imamo velik izbor svjetala za dnevni boravak u različitim veličinama i bojama. Od lijepih i podesivih visećih svjetiljki koje dolaze s različitim nijansama sjenila, do više modernih i jednostavnih LED svjetala, te podnih lučnih svjetiljki, kod nas izbori su beskrajni. Nađite sve što tražite na svjetiljkaisvjetlo.hr

Oživite svoj dnevni boravak s našim rasponom svjetala!

Naš asortiman svjetiljki za dnevni boravak dati će vam ukrasnu i praktičnu rasvjetu koja pruža osjećaj dobrodošlice i atmosfere što je ključni element za kreiranje vašeg stila. Kod pravog osvjetljenja bitna je praktičnost ali je isto tako važan i sami stil i dizajn. Mi smo tu kako bi vas usmjerili na pravi put! Svaki dnevni boravak je drukčiji i svatko ima svoj vlastiti dizajn i dekor. Neki bi željeli tople boje svjetlosti pomoću visećih svjetala koja se mogu podešavati po visini te dolaze u više modernih i industrijskih stilova.

Lusteri su klasični i bezvremenski izvori svjetlosti koji će uvijek dati jedinstven stil vašem postojećem dekoru, a pogodni su za blagovaonice i dnevni boravak. LED reflektori koji se mogu okretati pružaju savršenu distribuciju svjetla u prostoriji, a ako imate ograničen prostor i želite izvući najviše iz njega, izaberite naša ugradbena svjetla i plafonjere koji će komplimentirati vaš prostor. Ako imate ormarić ili stolić u dnevnom boravku, možete sastaviti više stolnih svjetiljki u jedan snop, te uz pomoć sjenila stvoriti savršenu rasvjetu za večernje sate. Zidne svjetiljke su također dobar izbor, praktične su, i daju zidu poseban karakter te se služe sa njim kao raspršivačem svjetlosti, a podne lučne lampe odlično idu uz stol za blagovanje ili kauč kao dodatan izvor svjetlosti za čitanje. Svjetiljke sa mogućnošću prigušivanja ili one koje dolaze sa prekidačem za kratku svjetlost, idealan su odabir za kontrolu intenziteta svjetlosti kao i za stvaranje ugodne i tople rasvjete za vaš dnevni boravak, kuhinju ili spavaću sobu. S našim izborom svjetala možete pronaći sve vrste koje će odgovarati vašem stilu i dekoru!

Trebate pomoć za pronalaženje savršene rasvjete za dnevni boravak? Dopustite da Vam pomognemo

Na svjetiljkaisvjetlo.hrnaći ćete velik izbor svjetala za dnevni boravak, stoga odabir onih pravih koja su pogodna za vaše potrebe može izazvati poteškoće. Kako bi vam pomogli i pružili relevantne informacije koje trebate, stupite u kontakt s nama putem naše chat usluge i pošaljite svoje pitanje te ćete dobiti stručan odgovor. Također nas možete nazvati ili poslati e-mail kako bi vam pomogli da pronađete svoje idealno svjetlo!

new