Osvjetljenje dnevnog boravka

Mnoštvo rasvjete za dnevni boravak

Svjetiljkaisvjetlo nudi vam širok izbor svjetla za dnevni boravak u svakom stilu. Ljupka svjetiljka u dnevnom boravku učinit će ga ugodnim i toplim. Odmah odaberite svoju omiljenu rasvjetu za dnevni boravak!

Osvjetljenje dnevnog boravka
3559 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 1. Industrijska-viseća-svjetiljka-siva-s-crnom-3-svjetla---Steypa
  Industrijska viseća svjetiljka siva s crnom 3 svjetla - Steypa
  1.685,00 kn 1.265,00 kn
  Of bespaar 34% als je er 2 koopt
  Na zalihama
 2. Dizajn-viseća-svjetiljka-crna-s-dimnim-staklom-3-svjetla---kupola
  Dizajn viseća svjetiljka crna s dimnim staklom 3 svjetla - kupola
  1.795,00 kn 1.149,00 kn
  Of bespaar 38% als je er 2 koopt
  Na zalihama
3559 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Rasvjeta za dnevni boravak

svjetiljkaisvjetlo nudi širok izbor modernih, klasičnih ili cool lampi za dnevni boravak! Osnovno osvjetljenje u vašem dnevnom boravku pruža stropno svjetlo ili velika podna svjetiljka. Izbor rasvjetnog tijela u dnevnom boravku ovisi o stilu vašeg dnevnog boravka, ali važna je i funkcija koju svjetiljke u dnevnom boravku ispunjavaju. Direktna rasvjeta je prikladnija za čitanje ili radne prostore, dok je indirektna rasvjeta prikladnija za prostorije u kojima vlada posebno ozračje. Pogledajte naša viseća svjetla za dnevni boravak kako biste stvorili ugodnu atmosferu u skladu sa svojim stilom! Za osnovno osvjetljenje možete odabrati prekrasno stropno svjetlo ili reflektore za dnevni boravak.

Teško vam je pronaći pravu lampu za dnevni boravak?

Nije lako odabrati svjetlo za dnevnu sobu. Toliko je na raspolaganju iz asortimana kojeg nudi svjetiljkaisvjetlo! Hoćete li odabrati industrijski stil za svoju rasvjetu ili ćete odabrati moderno svjetlo za svoju dnevnu sobu? svjetiljkaisvjetlo razumije da pronalazak pravog svjetla u dnevnom boravku može biti popriličan zadatak. Tražite li viseće svjetlo iznad stola za blagovanje ili ukrasno zidno svjetlo za dnevni boravak? Naš chat uživo, e-pošta i telefon dostupni su svakodnevno. Rado ćemo vam pomoći u potrazi za savršenim svjetiljkama za dnevni boravak!

new