Do 80% popusta* na našem online božićnom sajmu. Kupite sada >

LED viseće svjetiljke

Viseća LED rasvjeta za savršen ugođaj!

LED viseća svjetla mogu atraktivno osvijetliti vaš dnevni boravak ili blagovaonicu i mogu se koristiti kao rasvjeta vašeg radnog prostora. LED viseća rasvjeta ima dug vijek trajanja i štedljiva je. U našem asortimanu, pronaći ćete savršene viseće LED svjetiljke idealne za vaš stil života!

LED viseće svjetiljke
100 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 1. Dizajnerska-prstenasta-visilica-zlatna-80-cm-uklj.-LED-i-dimmer---Anello
  Dizajnerska prstenasta visilica zlatna 80 cm uklj. LED i dimmer - Anello
  4.189,00 kn 2.829,00 kn
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Na zalihama
100 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Pronađite savršenu LED viseću rasvjetu!

Viseće svjetiljke su vjerojatno najpopularnija vrsta svjetiljki, koje, u kombinaciji s pristupačnosti LED tehnologije, stvaraju veliku potražnju za LED visećom rasvjetom. Srećom, svjetiljkaisvjetlo ima širok raspon LED visilica koje su pogodne za svaku prostoriju u vašoj kući i za svaku vrstu interijera! Upotpunite dnevni boravak, spavaću sobu i blagovaonicu prekrasnom LED visilicom!

LED viseća svjetla, održivost i dizajn idu zajedno

LED žarulje imaju duži vijek trajanja i manju potrošnju energije od žarulja sa žarnom niti. LED viseća svjetla koja nudimo u našem asortimanu ne samo da su vrlo ekonomična već imaju i prekrasan dizajn! Kombiniranjem LED rasvjete sa šarmom viseće svjetiljke stvara se prekrasan prostorni svjetlosni efekt. Kombinirajte svoja dizajnerska, industrijska, moderna ili retro LED viseća svjetla s LED stropnim svjetlom ili LED podnom svjetiljkom i stvorite privlačne poglede u svom domu!

Još uvijek tražite pravo LED viseće svjetlo?

Naravno, pronaći prekrasno LED viseće svjetlo nije jednostavan zadatak. Srećom, mi ćemo biti vrlo sretni da vam pomognemo pronaći LED viseće svjetlo za vaš dom. Slobodno se obratite našoj službi za korisnike i mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Tražite više nego je samo LED viseća svjetiljka? Pogledajte svu našu LED rasvjetu i odaberite!

new