Vanjske zidne svjetiljke

Vanjska zidna svjetla stvaraju prekrasan ugođaj

Vanjska zidna svjetla mogu vašem vrtu, ulaznim vratima ili terasi podariti ambijentalno osvijetljenje. Od modernih do klasičnih vanjskih zidnih svjetala: svjetiljkaisvjetlo.hr ima sve što vam treba! Sva naša vanjska zidna svjetla otporna su na vlagu i vodu.

Vanjske zidne svjetiljke
304 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
 1. Moderna-zidna-svjetiljka-tamno-siva-IP44---Sapphire-Deluxe
  Moderna zidna svjetiljka tamno siva IP44 - Sapphire Deluxe
  269,00 kn 149,00 kn
  Of bespaar 54% als je er 12 koopt
  Na zalihama
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
304 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Vanjske zidne svjetiljke

S našim širokim rasponom zidnih svjetala, dobro je znati da se zidno svjetlo može koristiti i u zatvorenom i na otvorenom. To ovisi o IP oznaci tog svjetla. Budući da su naša vanjska zidna svjetla vodootporna, očito izgledaju puno bolje vani. Pogledajte naš webshop i otkrijte što imamo za ponuditi kad je riječ o ponudi vanjskih zidnih svjetala! Ne prodajemo samo zidna svjetla, već i vanjska viseća svjetla i vanjske stropne svjetiljke.

Vanjska zidna svjetla, izvana na zidu ili pored šupe

Vanjske zidne lanterne mogu odmah doprinijeti atmosferi i stilu vašeg vrta, a ne samo osvjetljavati! Naša vanjska zidna svjetla koja koriste senzor obično se koriste u područjima kao što su tamne staze izvan kuće. Ali naše vanjske zidne lanterne su, naravno, najbolje kad su na zidu u blizini terase ili pored ulaznih vrata.

Tražite li pravu vanjsku svjetiljku?

svjetiljkaisvjetlo vam nastoji pružiti najbolju moguću uslugu u potrazi za idealnom vanjskom zidnom svjetiljkom ili žaruljom. Imate li problema s pronalaženjem savršenih vanjskih zidnih svjetala? Slobodno se obratite nekom našem zaposleniku i dopustite nam da vam pomognemo u potrazi za savršenim vanjskim svjetlom!

new