Do 80% popusta* na našem online božićnom sajmu. Kupite sada >

Osvjetljenje blagovaonice

Rasvjeta za blagovaonicu u kojoj se ljudi druže!

U blagovaonici, svjetlo može stvoriti ugodnu atmosferu i biti i funkcionalna rasvjeta! Prekrasna rasvjeta stola za blagovanje odmah stvara ugodan osjećaj. Odaberite svoju omiljenu stolnu svjetiljku odmah na svjetiljkaisvjetlo.hr.

Osvjetljenje blagovaonice
3476 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
 1. Dizajn-viseća-svjetiljka-crna-s-dimnim-staklom-8-svjetala---Uvas
  Dizajn viseća svjetiljka crna s dimnim staklom 8 svjetala - Uvas
  5.669,00 kn 3.835,00 kn
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Na zalihama
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 2. Moderni-podesivi-čelični-spot---Jeana
  Moderni podesivi čelični spot - Jeana
  289,00 kn 159,00 kn
  Of bespaar 56% als je er 12 koopt
  Na zalihama
3476 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Rasvjeta za blagovaonice

Tražite li svjetla za određenu prostoriju? To nama nije problem jer imamo širok raspon svjetala pogodnih za svaku prostoriju u kući, kao što su svjetla za blagovaonice. Ovisno o stilu vašeg doma, možete odabrati odgovarajuća svjetla za blagovaonicu. Imamo širok izbor dizajna i industrijskih svjetiljki koje stvaraju domaći ugođaj u vašoj sobi. Viseće svjetiljke ili stropna svjetla iznad stola za blagovanje pružaju savršeno osnovno osvjetljenje koje tražite!

Koje svjetlo stoji točno iznad vašeg stola za blagovanje?

Beskrajna je raznolikost rasvjete stola za blagovanje. U našem webshopu, garantirano ćete pronaći svjetla za blagovanje koja tražite! Odaberite prigušivu svjetiljku za stol za blagovanje kako biste u svakom trenutku mogli podesiti ugođaj. Na taj način uvijek imate pravo osvjetljenje blagovaonice za svaku priliku. Uz prigušivu svjetiljku u blagovaonici možete prigušiti osvjetljenje kako biste stvorili ugođaj, ali vam također omogućuje da radite fokusirano uz dovoljno svjetla. Pogledajte naš asortiman svjetala za blagovaonice kako biste odabrali svjetlo iznad stola za blagovanje koje u potpunosti odgovara vašem načinu života!

Trebate pomoć u pronalaženju rasvjete za blagovaonicu?

svjetiljkaisvjetlo razumije da odabir odgovarajuće rasvjete u blagovaonici može biti zastrašujući zadatak. Tražite li viseće svjetlo iznad stola za blagovanje ili ukrasno zidno svjetlo za blagovaonicu? Hoće li to biti stropno svjetlo ili ono s LED svjetlom? Naš chat uživo, e-pošta i telefon dostupni su svakodnevno. Rado ćemo vam pomoći u potrazi za savršenim svjetlom za blagovaonicu!

new