Osvjetljenje blagovaonice

Preobrazite svoju blagovaonicu s našim izborom svjetala!

Osvjetljenje blagovaonice
2838 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 1. Ponude tjedna

 2. Moderna-spot-crna-podesiva---Facil
  Moderna spot crna podesiva - Facil
  Na zalihama
  A
  149,00 kn 97,95 kn
 3. Moderna-spot-crna---Tuba-1
  Moderna spot crna - Tuba 1
  Na zalihama
  A
  225,00 kn
2838 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Rasvjeta blagovaonice

Blagovaonica osim vaše kuhinje je srce svakog doma, zato razumijemo potrebu za stvaranjem ugodnog i toplog okruženja za druženje i blagovanje sa svojom obitelji i prijateljima. Također razumijemo da je to produžetak vašeg dnevnog boravka, stoga imamo velik izbor svjetala ta blagovaonicu dostupnih u različitim veličinama i bojama. Od lijepih i podesivih visećih svjetiljki koje dolaze s sjenilima do modernih svjetala koja stoje iznad stola za blagovanje, izbori su doista beskrajni. Pronađite sve što tražite na svjetiljkaisvjetlo.hr!

Moderna, gostoljubiva i praktična rasvjeta za blagovaonicu!

Naš asortiman rasvjeta za blagovaonicu dati će vam ukrasnu i praktičnu svjetlost te pružiti topao osjećaj dobrodošlice. Stol za blagovanje nije samo mjesto za jesti, to je i praktično mjesto za rađenje domaće zadaće, ručnog rada, ali i mjesto za sjesti i razgovarati. Prava svjetlost je bitna kako bi se uklopio stil i postigla praktičnost. Svaka blagovaonica je drukčija i svatko ima svoj vlastiti, jedinstveni dizajn i dekor. Neki bi željeli toplo osvjetljenje korištenjem energetski učinkovitih LED žarulja i ugodnu atmosferu s našim rasponom lustera, dok su drugi ograničeni prostorom u svojoj blagovaonici, te se opredjeljuju za male ali snažne plafonjere. Ako imate ormar ili stolić u blagovaonici možete na njega staviti stolnu lampu kao dodatni izvor svjetlosti, kao i dodati zidnu svjetiljku kako bi istaknuli zid, ili lučnu lampu smjestiti pored stola te svjetlost proširiti po njemu. LED reflektori ili prateća svjetla također mogu biti dodatak vašoj blagovaonici. Uz naš asortiman svjetala za blagovaonicu možete pronaći sve vrste rasvjete koja će odgovarati vašem stilu i dekoru!

Trebate pomoć u pronalaženju savršene rasvjete za blagovaonicu? Dopustite da Vam pomognemo

Na svjetiljkaisvjetlo.hr naći ćete velik izbor svjetala za blagovaonicu, stoga odabir onih pravih koja su pogodna za vaše potrebe može izazvati poteškoće. Kako bi vam pomogli i pružili relevantne informacije koje trebate, stupite u kontakt s nama putem naše chat usluge i pošaljite svoje pitanje te ćete dobiti stručan odgovor. Također nas možete nazvati ili poslati e-mail kako bi vam pomogli da pronađete svoje idealno svjetlo!

new