Stropne svjetiljke

Više od 350 plafonjera na izboru!
Stropne svjetiljke
945 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 1. Moderna-spot-crna-podesiva---Facil
  Moderna spot crna podesiva - Facil
  Na zalihama
  A
  149,00 kn 97,95 kn
 2. Ponude tjedna

 3. Moderna-spot-crna---Tuba-1
  Moderna spot crna - Tuba 1
  Na zalihama
  A
  225,00 kn
945 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Stropna svjetla

Potrebna su vam nova stropna svjetla za rekonstrukciju jedne od prostorija u vašem domu? Ovdje na svjetiljkaisvjetlo.hr, naći ćete veliki izbor stropnih svjetiljki u različitim oblicima, veličinama, bojama i stilovima. Bilo da je vaš osobni stil retro ili moderni, rustikalni ili možda industrijski, naći ćete stropne svjetiljke različitog dizajna koje odgovaraju vašem osobnom ukusu. Stropna svjetla su idealna za kuhinje, blagovaonice, dnevne sobe i kupaonice te su dobro rješenje za pružanje snažne svjetlosti i mogu zapanjujuće upotpuniti sobu koju ste odabrali. Pogledajte našu veliku kolekciju stropne rasvjete sada!

 

Tople i atmosferske stropne svjetiljke za bilo koju prostoriju u kući

Stropno svjetlo može biti savršen način da se potpuno promijeni atmosfera u odabranoj sobi. Bez obzira da li vam je draži Art Deco ili moderni stil, rustikalni ili retro, klasični ili industrijski, mi ćemo imati nešto u svojoj kolekciji što će vas inspirirati. Stropna svjetla također se mogu uskladiti sa zidnim i podnim svjetiljkama ako su dio iste serije, a mi također imamo svjetla u svim bojama kako bi se slagala bez obzira na dekor. Zadržite iznos računa za struju niskim odabirom i ugradnjom LED stropnih svjetala i nikada nećete morati brinuti o promjeni žarulje. Ugradnja stropnog svjetla sa mogućnošću prigušivanja, fantastičan je i jednostavan način za stvaranje atmosferske rasvjete. Sve ove ideje dostupne su ovdje kod nas na svjetiljkaisvjetlo.hr!

 

Trebate pomoć ili savjet, kada je riječ o odabiru stropne rasvjete?

Na svjetiljkaisvjetlo.hrpomoć Vam je uvijek na raspolaganju kako bi pronašli pravu stropnu svjetiljku. Možete nas kontaktirati putem e-maila, chata ili nas možete nazvati. Nudimo besplatne savjete, ali i pomoć da dobijete pravo svjetlo za vas.

new