Do 10% EXTRA popusta na sve* >
block 1

Održiva
politika povratka

arrow

Svaka tvrtka ima određeni utjecaj na okoliš i okolicu. Mi na svjetiljkaisvjetlo vrlo smo svjesni svoga utjecaja. Osjećamo se odgovornima da doprinesemo nešto pozitivno i radimo na tome svaki dan. Budući da je broj online kupaca stalno u porastu, unutar naše organizacije pojavila se potreba za stvaranjem održive politike povratka. Prodavači se vrlo često susreću sa slučajevima kada im kupci vrate proizvod. To je vrlo štetno za okoliš zbog dodatnog prometovanja.

Mi kontinuirano pokušavamo smanjiti broj vraćenih pošiljki. To radimo na način da svoje proizvode opisujemo što je detaljnije moguće i dajemo jasne slike proizvoda. Pakovanja naših proizvoda kompaktna su što je više moguće kako bi se smanjila oštećenja tijekom transporta. Kompaktan proizvod također zauzima manje prostora prilikom transporta, tako da naši dostavljači mogu skladištiti više paketa u jednoj vožnji.


Koliko CO2 koristimo?

Jeste li znali da jedna vožnja od 100 km normalnim automobilom uzrokuje emisiju CO2 od 0:02 tone?

CCO2 je prirodni plin potreban našoj atmosferi kako bi se zemlja mogla zagrijati. Plin se pohranjuje u fosilnim gorivima i oslobađa tijekom izgaranja; Na primjer, u motoru naših automobila i kamiona. Problem je što se u našu atmosferu oslobađa prevelika količina CO2, te to utječe na našu klimu. Sadnjom drveća, možemo izdvojiti CO2 iz zraka te svesti njegovu zastupljenost na normalnu količinu. CO2 i se sastoji od atoma ugljika (C) i kisika (O2). Drveće koristi ugljik, a u atmosferu oslobađa kisik. Sječom i spaljivanjem šuma CO2 se ponovo oslobađa u atmosferu. Stoga je vrlo važna sadnja biljaka i dobro očuvanje šuma.

block 7

Za svaki povratak dio sredstava doniramo nizozemskoj zakladi stabala u prilog održavanju okoliša i smanjenju emisije CO2.

Savjet za smanjenje emisije CO2

I vi sami možete doprinijeti održavanju okoliša. Možda svjesno razmišljate o kupnji, ali ne i o ostalim stvarima. Mi uvijek dajemo informacije o energetskoj vrijednosti proizvoda na našoj web stranici. Naravno i mi ćemo se potruditi da smanjimo emisiju ugljika. Najbolji rezultati ostvaruju se kada radimo zajedno za stvaranje boljeg okoliša.

Druga šansa

Kada klijent vrati proizvod, ali on više nije "kao nov" da bi se proslijedio drugom kupcu. Stoga im pružamo novi život u našim outlet trgovinama u Nizozemskoj. Kada nam se vrate, svi proizvodi prvo prolaze provjeru kvalitete. U toj fazi oni se pregledaju i po potrebi popravljaju. Otpad je izuzetno dobro sortiran i ako je moguće recikliran. Nakon odobrenja proizvodi se vraćaju na police naših dućana u Bredu i Zaandamu. Ovdje se proizvodima daje druga šansa a kupci imaju priliku kupiti ih po povoljnijoj cijeni. Sretan kupac, sretna okolina!

block 7