Do 80% popusta* na našem online božićnom sajmu. Kupite sada >

Pametne žarulje

S pomoću pametnih izvora svjetla stvorite pametno osvjetljenje!

U trgovini svjetiljkaisvjetlo možete kupiti pametni izvor svjetla koji odgovara vašem uređenju. Uvijek postoji pametan izvor svjetlosti koji se uklapa u vaše armature zahvaljujući širokom rasponu pametnih izvora svjetlosti s različitim priborom. Pogodno i za unutarnju i za vanjsku rasvjetu!

Pametne žarulje
20 stavki
Filtri
Set Descending Direction
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 1. Pametna-E27-zatamnjiva-LED-svjetiljka-G95-11W-900-lm-2200-4000K
  Pametna E27 zatamnjiva LED svjetiljka G95 11W 900 lm 2200-4000K
  329,00 kn 225,00 kn
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Na zalihama
 2. Pametna-GU10-zatamnjiva-LED-svjetiljka-5W-300-lm-2200-4000K
  Pametna GU10 zatamnjiva LED svjetiljka 5W 300 lm 2200-4000K
  165,00 kn 135,00 kn
  Of bespaar 21% als je er 24 koopt
  Na zalihama
20 stavki
Filtri
Set Descending Direction

Uz pametne izvore svjetlosti učinite svoj dom pametnim

Sustavi pametne rasvjete postaju sve popularniji. Svaka armatura ima svoj pametni izvor svjetla. Izvoru svjetlosti jednostavno možete podesiti intenzitet svjetlosti (lumen) i temperaturu boje svjetlosti (kelvin). To vam osigurava da u vašem domu uvijek imate željenu atmosferu i da se ona može u potpunosti prilagoditi vašem stilu života ili ukusu. To možete jednostavno učiniti putem aplikacije na telefonu, pametnom telefonu ili putem kućnog asistenta koji je povezan s Wi-Fi mrežom. Neke pametne žarulje mogu se čak podesiti u skladu s bojom, primjerice crvena, zelena ili plava.

Pametno osvjetljenje dostupno je i s navojem i u utičnoj tehnici. To ih čini prikladnima za uporabu u, primjerice, visećim svjetlima, zidnim svjetlima, podnim svjetlima i reflektorima. Pametna svjetla mogu se u aplikaciji dodijeliti pojedinim prostorijama, tako da možete jednostavno uključiti ili isključiti sva svjetla u isto vrijeme. Idealno za dnevni boravak, spavaću sobu, blagovaonicu ili ured. Također možete upotrijebiti i neki od ponuđenih timera i podesiti vrijeme kad se pametna svjetla uključuju ili isključuju. Zahvaljujući tome, uštedjet ćete energiju čak i ako vam se dogodi da zaboravite isključiti svjetlo.


Trebate li neki savjet?

Naše osoblje korisničke službe stoji vam na raspolaganju. Rado će vam pomoći u odabiru odgovarajućeg pametnog izvora svjetla za vaš dom. Do njih se može lako doći putem e-pošte, telefona ili chata. Zajedno možete odabrati najbolje i odabrati najpogodniji pametni izvor svjetla za vaš dom!

new