Plafonjere

Za vas smo odabrali mnoštvo stropnih svjetala – u potpuno ili polovično ugradbenoj izvedbi

Ugradbena ili djelomično ugradbena stropna rasvjeta koristi se kao osnovna unutarnja rasvjeta. Pogodna je za većinu soba! Ima nešto za svakoga u svjetiljkaisvjetlo asortimanu; imamo ugradbenu i djelomično ugradbenu rasvjetu u svakom stilu!

Plafonjere
602 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
    • Besplatna dostava već od 3000 kn
    • 30 dana povratak politika
602 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Plafonjere, ugradbena ili uvučena

Stropna svjetla, ugradbena ili uvučena, jednostavno su neizostavna! Ona su savršeno osnovno osvjetljenje u vašem dnevnom boravku, blagovaonici ili kupaonici. Riječ je o prekrasnim svjetlima koja pružaju ljupko izravno ili neizravno svjetlo. Kombiniranje LED tehnologije svjetla sa stropnim svjetiljkama dobro je i za okoliš i za vaš džep! Prekrasno stropno svjetlo u crnoj boji nešto je što nikada ne izlazi iz mode. Volite li kada su stvari cool? Svakako provjerite naša industrijska ili drvena stropna svjetla.

Ugradbena plafonjera za svaki životni stil

Budući da svjetiljkaisvjetlo nastoji udovoljiti željama svih kupaca, u ponudi je i ugradbena rasvjeta u širokom rasponu različitih stilova. Sve to možete pronaći u našem webshopu. Mnoga od naših ugradbenih rasvjetnih tijela su prigušiva, tako da možete podesiti količinu svjetla, a time i atmosferu, u vašem domu. Imate li namjeru ostvariti moderan izgled? U tom slučaju odaberite crno plafonjera koje je potpuno ugrađeno!

Trebate li pomoć u pronalaženju savršenog ugrađenog plafonjere?

Nije lako pronaći odgovarajuću rasvjetu ako želite svjetlo ugraditi u strop ili zid. Srećom pa svjetiljkaisvjetlo zna ponešto o ugrađenim rasvjetnim tijelima! Slobodno se obratite našoj službi za korisnike putem chata, telefona ili e-pošte i mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Možete koristiti razgovor uživo, e-poštu ili telefon kako biste nam se obratili. Kod nas ćete sigurno pronaći savršeno ugradbeno plafonjera!

new