Do 80% popusta* na našem online božićnom sajmu. Kupite sada >

Rasvjeta za spavaću sobu

Stvorite ugodan ambijent uz našu ponudu rasvjete za spavaću sobu!

Rasvjeta za spavaću sobu
3548 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
 1. Dizajn-viseća-svjetiljka-crna-s-dimnim-staklom-8-svjetala---Uvas
  Dizajn viseća svjetiljka crna s dimnim staklom 8 svjetala - Uvas
  5.669,00 kn 3.835,00 kn
  Of bespaar 39% als je er 2 koopt
  Na zalihama
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 2. Moderni-podesivi-čelični-spot---Jeana
  Moderni podesivi čelični spot - Jeana
  289,00 kn 159,00 kn
  Of bespaar 56% als je er 12 koopt
  Na zalihama
3548 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Kupite rasvjetu spavaće sobe

Svjetla spavaće sobe dolaze u različitim oblicima i veličinama. Tražite li svjetiljke za spavaću sobu za atmosfersku rasvjetu ili tražite praktično svjetlo za čitanje iznad kreveta? svjetiljkaisvjetlo će vam rado ponuditi širok raspon rasvjete za spavaće sobe, uključujući stropna svjetla, viseća svjetla, zidne i podne svjetiljke. LED svjetiljke za spavaću sobu također možete pronaći ovdje. Dakle, osvijetlite spavaću sobu osvjetljenjem za spavaće sobe kojeg nudi svjetiljkaisvjetlo.

Svjetiljke za spavaću sobu: i ugođaj i funkcionalnost!

S našim svjetiljkama u spavaćoj sobi, možete opremiti svoju spavaću sobu s još više stila i učiniti da ostavlja snažan dojam doma. Ova rasvjetna tijela u spavaćoj sobi nisu samo lijepa za gledanje, već su i funkcionalna. S našim stolnim svjetiljkama u spavaćoj sobi uvijek imate izvor svjetlosti na noćnom ormariću koji vam pruža potrebnu rasvjetu klikom na gumb. Osvijetlite spavaću sobu visećim ili stropnim svjetlom. U ovom asortimanu možete pronaći i noćne svjetiljke koje kombiniraju funkcionalnost i rasvjetu koja čini ozračje posebnim.

Trebate li pomoć u pronalaženju idealne svjetiljke za spavaću sobu?

Pronalaženje idealne rasvjete u spavaćoj sobi može biti teško. svjetiljkaisvjetlo će vam pomoći pronaći idealno svjetlo za spavaće sobe. Slobodno se obratite našoj službi za korisnike putem chata, telefona ili e-pošte i mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Naša mogućnost razgovora uživo uspostavlja izravan kontakt s našim zaposlenicima koji mogu odgovoriti na sva vaša moguća pitanja o našim svjetlima za spavaće sobe.

new