Vanjske viseće svjetiljke

Lijepe vanjske viseće svjetiljke idealne za vaš vrt!
Vanjske viseće svjetiljke
15 stavki
Filtri
Set Descending Direction
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
  • Besplatno se vraća
 1. Moderna-viseća-svjetiljka-crna-IP44---Jarra
  Moderna viseća svjetiljka crna IP44 - Jarra
  Na zalihama
  A
  409,00 kn 295,00 kn
 2. Retro-viseća-svjetiljka-čelik---Shell
  Retro viseća svjetiljka čelik - Shell
  Na zalihama
  A
  575,00 kn 409,00 kn
 3. Retro-viseća-i-podna-lampa-bijela-IP65---Lampadina
  Retro viseća i podna lampa bijela IP65 - Lampadina
  Na zalihama
  A
  489,00 kn 385,00 kn
 4. Ponude tjedna

 5. Industrijska-viseća-svjetiljka-siva-IP44---Vida
  Industrijska viseća svjetiljka siva IP44 - Vida
  Na zalihama
  A
  575,00 kn 369,00 kn
15 stavki
Filtri
Set Descending Direction

Vanjska viseća svjetla

Viseća svjetla na otvorenom idealna su za vanjska područja gdje bi željeli dati izjavu i stvoriti ambijent kao produžetak svog dnevnog boravka! Odaberite iz različitih stilova vanjskih visećih svjetala tko da odgovaraju vašoj terasi ili balkonu. Od klasičnih vanjskih visećih svjetiljki do modernih i industrijski dizajniranih lampi, sve ćete pronaći na svjetiljkaisvjetlo.hr!

Moderna viseća svjetla savršena za vaš prostor na otvorenom!

Mnoštvo lijepih vanjskih visećih svjetiljki dostupnih u širokom rasponu stilova i funkcija, pogodnih za vaše potrebe sigurno ćete pronaći kod nas! Opsežna ponuda visećih svjetala pogodnih za vaš odabrani prostor na otvorenom također će se dobor uklapati s ostatkom dizajna vašeg doma. Možete birati između klasičnih LED fenjer visećih lampi za koje možete izabrati ukrasne LED žarulje, i industrijski dizajniranih svjetiljki sa detaljnim lancima za vješanje kablova ili jednostavnog modernog dizajna. Podudaranje dizajna i stila na otvorenom važno je imati na umu, a s našim asortimanom LED visećih svjetala sigurno ćete odabranom prostoru dati karakter. Ponekad samo viseće svjetlo u velikom prostoru neće dati dovoljno svjetlosti, pa pogledajte našu ponudu podnih i stajaćih svjetala, kao i naš veliki spektar vnjskih zidnih svjetala i solarnih reflektora. Za sve vremenske uvjete i otpornost na vodu, svjetiljke sa razinom zaštite od IP44s-IP67s imaju izdržljiva kućišta tako da ih možete staviti gdje god želite!

Trebate pomoć u pronalaženju idealne vanjske viseće rasvjete? Dopustite da Vam pomognemo

Na svjetiljkaisvjetlo.hrnaći ćete velik izbor vanjske viseće rasvjete, stoga odabir one prave koja je pogodna za vaše potrebe može izazvati poteškoće. Kako bi vam pomogli i pružili relevantne informacije koje trebate, stupite u kontakt s nama putem naše chat usluge i pošaljite svoje pitanje te ćete dobiti stručan odgovor. Također nas možete nazvati ili poslati e-mail kako bi vam pomogli da pronađete svoje idealno svjetlo!

new