Stropni ventilatori

Širok raspon višenamjenskih stropnih ventilatora na raspolaganju!

Multi-funkcionalni stropni ventilatori za upotrebu kako ljeti tako i zimi! Idealni za one vruće i sparne ljetne večeri, područje vašeg doma ili ureda može imati lijepu rasvjetu i dobru cirkulaciju zraka za osvježavajući i svjež prostor!

Stropni ventilatori
41 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
 1. Stropni-ventilator-crni---svježi-3
  Stropni ventilator crni - svježi 3
  Na zalihama
  A
  819,00 kn 485,00 kn
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
  • Besplatno se vraća
 2. Ponude tjedna

 3. Stropni-ventilator-sivi---svježi-3
  Stropni ventilator sivi - svježi 3
  Na zalihama
  A
  819,00 kn 485,00 kn
41 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Razni stropni ventilatori

Provjerite naše funkcionalne i atmosferske stropne ventilatore koji dolaze u različitim stilovima, savršenim za spavaće sobe, dnevni boravak ili poslovni prostor! Naš asortiman stropnih ventilatora dolazi sa nizom funkcija koje se mogu kontrolirati bilo na tradicionalni način povlačenjem žice ili na moderni način s daljinskim upravljačem možete postaviti tajmer, promijeniti brzinu, te imati potpunu kontrolu nad samom svjetlošću s jednostavnim prekidačem za uključivanje/isključivanje. Odaberite iz niza različitih boja, kao što su bijela, crna i siva, te različitih stilova koji će odgovarati vašem osobnom stilu i dekoru bilo da se radi o industrijskom, modernom ili Art Deco stilu. Napravite savršenu atmosferu s stilskim stropnim ventilatorima i beskrajnim izborom!

Ohladite se ljeti i zagrijte se zimi!

Većina naših stropnih ventilatora dolazi u kompletu s ljetnim i zimskim postavkama, te se temperaturom može upravljati povlačenjem kabela izravno ili s daljinskim upravljačem kako bi se postigla dobra cirkulacija zraka u odabranoj sobi. Nadopunite svoje stropne ventilatore s energetski učinkovitim i dugotrajnim LED žaruljama!

new