Kuhinjska rasvjeta

Ogromna zbirka kuhinjskih svjetala u toliko različitih stilova, boja i veličina na raspolaganju!

Imamo veliki raspon kuhinjskih svjetala! Tražite privjesku svjetiljku iznad kuhinjskog otoka ili dodatne rasvjete duž vašeg brojača? S nama ćete naći razne svjetiljke u nizu boja, oblika i veličina koje odgovaraju vašim potrebama i dekor!

Kuhinjska rasvjeta
2436 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 1. Ponude tjedna

 2. Moderna-spot-crna-podesiva---Facil
  Moderna spot crna podesiva - Facil
  Na zalihama
  A
  149,00 kn 97,95 kn
 3. Moderna-spot-crna---Tuba-1
  Moderna spot crna - Tuba 1
  Na zalihama
  A
  225,00 kn
2436 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Kuhinjska rasvjeta

Mi imamo jednu od najvećih zbirki kuhinjske rasvjete dostupnu online! Kuhinja je često srce doma, što ju čini jednom od najčešće korištenih soba u kući ili uredskoj zgradi. Veliki raspon naših reflektora omogućuje vam da stvorite prostrani i ne zagušeni izgled u kuhinji. Velika viseća svjetla u sredini vaše kuhinje ili iznad kuhinjskog otoka daju dekorativnu izjavu i dobro osvjetljavaju prostor, a ako imate niske stropove odlučite se za naše podesive lampe. Koristite LED rasvjetu za nisku potrošnju energije i dulji životni vijek što će vam uštedjeti novac ili koristite LED žarulje za lustere ili viseće lampe! Ako ste u potrazi za dodatnom rasvjetom za svoje kuhinjske ormariće, možete odabrati neka od naših kabinetskih svjetala.

Izaberite vlastiti dizajn zidne, podne svjetiljke ili reflektora

Kako stvoriti vlastiti dizajn? Možete miješati i kombinirati stropne, zidne i viseće svjetiljke odabirom svoje idealne svjetiljke i nijanse koja vam najbolje odgovara. Na taj način čete stvoriti savršenu svjetiljku koja će biti centar vaše kuhinje. Pronaći ćete da su neke od naših svjetiljki dio niza ili zbirke, što vam omogućuje da dizajn vaše kuhinje ispunite svjetiljkama istog dizajna od plafonjera, visećih, stolnih i zidnih svjetiljki. Ili odaberite naša ugradbena svjetla koja dolaze u različitim oblicima i veličinama, te ih možete zakrenuti i nagnuti onako kako vam najbolje odgovara.

Trebate pomoć ili savjet kada je u pitanju kuhinjska rasvjeta?

Na svjetiljkaisvjetlo.hrpomoć Vam je uvijek na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem e-maila, chata ili nas možete nazvati. Nudimo besplatne savjete, a tu smo da vam pomognemo!

new