Over ons - Over lampenlicht - banner

svjetiljkaisvjetlo

Svjetiljkaisvjetlo počelo kao mala rasvjete trgovine u gradu zvanom Valkenswaard, Nizozemska 2007. Jedanaest godina kasnije, Svjetiljkaisvjetlo je tržišni lider u industriji rasvjete u Europi. Naša misija je pomoći našim korisnicima stvaranje više prostora za atmosferu i funkcionalnu rasvjetu na temelju naših klijenta, okus i potrebama.

Mi smo sad međunarodna tvrtka s online trgovinama u 29 zemalja, među kojima su Nizozemska, Belgija, Njemačka naša najveća prodajna tržišta. Mi imamo urede za opsluživanje klijenta diljem Europe.

Svjetiljkaisvjetlo je tvrtka koja ubrzano raste. Naše zalihe sadrže preko 3000 proizvoda spremnih za naručivanje. Kao klijent, vi nam se možete izravno obratiti sa svim eventualnim pitanjima ili upitima koje imate o rasvjeti. Mi smo tu za vas!

Svjetiljkaisvjetlo.hr potpuno certifikat pouzdanih trgovine. Neovisni pregled kupac platforma koja omogućuje našim korisnicima da razmjenjuju proizvoda i usluga iskustva. Osim dijeljenja mišljenja, Pouzdani Trgovine daje svjetiljkaisvjetlo.hr s trustmark potpuno vidljive na prvi pogled koja indiciates da zadovoljavaju naše sveobuhvatne kriterije kvalitete, rukovanje svim našim klijenta, osobne podatke s njega, kao i pružanje siguran online shopping iskustvo s punom zaštitom kupca.

Dobavljač Identifikacija

Lamp en Licht Online B.V., djelujući pod nazivom "svjetiljkaisvjetlo.hr"
Adresa tvrtke: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Nizozemska

Telefonski broj: +38517776588
Email adresa: [email protected]

CoC broj: 67722415
Broj PDV: HR60798978349

Europska komisija osigurava platformu za online rješavanja sporova (ODR) koji se može pristupiti na https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Mi smo spremni sudjelovati u izvansudskim postupcima za rješavanje sporova pred tijelom za potrošača za rješavanje sporova.