Do 10% EXTRA popusta na sve* >

Over ons - Over lampenlicht - banner

svjetiljkaisvjetlo

Svjetiljkaisvjetlo počela je kao mala trgovina rasvjete u gradu zvanom Valkenswaard, Nizozemska 2007. godine. Jedanaest godina kasnije, Svjetiljkaisvjetlo je tržišni lider u industriji rasvjete u Europi. Naša misija je pomoći našim korisnicima da stvore prostor ispunjen funkcionalnom i atmosferskom rasvjetu na temelju dosadašnjih iskustava, ukusa i potreba.

Sada smo međunarodna tvrtka s online trgovinama u 29 zemalja, a naša najveća prodajna tržišta su Nizozemska, Belgija i Njemačka. Imamo urede za posluživanje klijenata diljem Europe.

Svjetiljkaisvjetlo je tvrtka koja ubrzano raste. Naše zalihe sadrže preko 3000 proizvoda spremnih za naručivanje. Kao klijent, možete nam se izravno obratiti sa svim eventualnim pitanjima ili upitima koje imate o rasvjetu. Mi smo tu za vas!

Svjetiljkaisvjetlo potpuno je certificirana od strane Trusted Shops-a. Naša neovisna platforma omogućuje korisnicima da razmjenjuju iskustva o uslugama i proizvodima. Osim mogućnosti dijeljenja mišljenja, Trusted Shops daje svjetiljkaisvjetlo trustmark pečat potpuno vidljiv na početnoj stranici koji indicira da zadovoljavamo sve kriterije kvalitete, interakcije s našim klijentima, njihovim osobnim podacima, kao i pružanja sigurnog online shopping iskustva s punom zaštitom kupca.

Dobavljač Identifikacija

Lamp en Licht Online B.V., djelujući pod nazivom "svjetiljkaisvjetlo.hr"
Adresa tvrtke: Smaragdweg 52, 5527 LB Hapert, Nizozemska

Telefonski broj: +38517776588
Email adresa: [email protected]

CoC broj: 67722415
Broj PDV: NL857149039B01

Europska komisija osigurava platformu za online rješavanja sporova (ODR) kojoj se može pristupiti na https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Spremni smo sudjelovati u izvansudskim postupcima za rješavanje sporova pred tijelom za rješavanje sporova potrošača.