Nabavite svu svoju novu rasvjetu ovog proljeća uz najmanje 20% popusta

Žarulje

Savršene žarulje za vašu rasvjetu!

Trebate li žarulje za novu rasvjetu ili trebate zamijeniti žarulju? svjetiljkaisvjetlo ima širok raspon žarulja, uključujući štedne žarulje. Žarulje su dostupne u različitim veličinama, uključujući E14, E27, GU10 i G9.

Žarulje
268 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
    • Besplatna dostava već od 3000 kn
    • 30 dana povratak politika
  1. proljetni popust

268 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Žarulje

Traženje prave žarulje koja odgovara vašim potrebama može biti komplicirano zbog velike raznolikosti na raspolaganju. Bilo da ste u potrazi za LED, halogenim ili svjetlima za uštedu energije možemo vam pomoći savjetovanjem i sužavanjem potrage na žarulje koje će odgovarati vašim potrebama. Žarulje sa jasno vidljivom niti, LED i žarulje za uštedu energije, sve možete pronaći na svjetiljkaisvjetlo.hr.

Velik izbor LED i halogenih žarulja!

Imamo široku paletu različitih tipova žarulja, u rasponu od Edison priključaka za male G9s žarulje, do žarulja koje odgovaraju različitim tipovima svjetiljki. Žarulje su glavni izvor svjetlosti stoga je vrlo važno naglasiti snagu iz svakog lumena koju one emitiraju, što vam omogućuje da stvoriti svjetlost i atmosferu kakvu želite. Na svjetiljkaisvjetlo.hr naći ćete veliku zbirku različitih LED žarulja koje će zasigurno zadovoljiti vaše potrebe. Energetski najučinkovitije i dugotrajnije LED žarulje najpovoljnije su žarulje našeg vremena, te mogu promijeniti kompletan izgled svjetlosti. Ako ne želite diode, odaberite naše energetske halogene žarulje, koje dolaze u različitim oblicima i veličinama. RGB žarulje omogućavaju vam da promijenite boju svjetlosti, i stvorite prostor ispunjen bojama i stilom. Tražite dekorativne žarulje? Lijepe i elegantne ukrasne žarulje jasno se ističu u svakoj sobi, sa vidljivom niti, ukrasnom zlatnom oblogom, modernog dizajna i zgodne funkcionalnosti.

Trebate pomoć ili savjet kada su u pitanju žarulje?

Na svjetiljkaisvjetlo.hr pomoć Vam je uvijek na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem e-maila, chata ili nas možete nazvati. Nudimo besplatne savjete, a tu smo da vam pomognemo!

new