Zidne svjetiljke

Širok raspon različite boje privjesak lampe na lageru!
Zidne svjetiljke
354 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
    • Besplatna dostava već od 500 kn
    • 30 dana povratak politika
    • Besplatno se vraća
  1. Tjedni interijera

354 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Zidne svjetiljke

Zidne svjetiljke su idealni za stvaranje dodatne rasvjete, postavljanje atmosferskog raspoloženje u sobi ili oni mogu biti samo ukrasni komad. Odaberite iz širokog raspona klasične, moderne, rustikalno industrijsku zidne svjetiljke koje će odgovarati vašem stilu i dizajnu. Za koji god prostor odlučite svjetiljku za, biti sigurni da imamo svjetla koje će odgovarati određene prostore ili dekor. Pogledajte naš asortiman soba, dnevni boravak ili čak i na otvorenom zid svjetla.

 

Dodajte više svjetla ili Atmosfera u sobi pomoću Zidno svjetlo.

Svjetiljka s neizravnom svjetlosti daje odabranoj sobi instant toplinu, dobrodošlicu i ugodan osjećaj! Ako imate veliku sobu i zahtijevaju dodatnu rasvjetu, zašto ne bi kombinirali neka svjetla zajedno sa svojim Privjesak ili strop svjetla, ili ako imate malo prostora, možete stvoriti iluziju pomoću Zidno svjetlo stvoriti prostor i svjetlo. Kako o ide za LED rasvjetu ili odabirom LED žarulje za zid svjetla za energetski učinkovitije i trajnije svjetline. Ako to nije sve, kako o stvaranju vlastitog dizajna! Možete miješati n'match zidne svjetiljke odabirom zidne lampe i nijansu koja vam najbolje odgovara. Odaberite svjetiljku zid i prilagoditi ga s vrstom abažur, veličinu i boju koju želite, kao što je bakar. Na taj način ćete stvoriti savršeni svjetlo koje će stati odabranu sobu. Vi svibanj pronaći neke od naših lampi su dio niza ili zbirki, to vam omogućuje da dizajn sobu s istim zbirke u rasponu od plafonjere, stolne svjetiljke i podne svjetiljke.

 

Trebate pomoć ili savjet, kada je u pitanju zidna rasvjetna?

Na svjetiljkaisvjetlo.hr naći ćete da je uvijek pomoći na raspolaganju Vam pomoći u pronalaženju pravo svjetiljku. Vi nas može kontaktirati putem e-maila, chata ili nas možete nazvati. Nudimo besplatnu savjete, a mi ćemo vam pomoći da dobijete pravo svjetlo za vas.

new