Zidni reflektori

Različiti stilovi zidnih reflektora na raspolaganju izravno za vas!
Zidni reflektori
87 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
 1. Moderna-spot-crna-podesiva---Facil
  Moderna spot crna podesiva - Facil
  Na zalihama
  A
  149,00 kn 97,95 kn
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 2. Ponude tjedna

 3. Moderna-spot-crna---Falo
  Moderna spot crna - Falo
  Na zalihama
  A
  269,00 kn 175,00 kn
 4. Dizajn-spot-crna---Scopio-med
  Dizajn spot crna - Scopio med
  Na zalihama
  A
  489,00 kn 215,00 kn
 5. Industrijska-spot-crna-s-drvetom---Manon
  Industrijska spot crna s drvetom - Manon
  Na zalihama
  A
  255,00 kn 229,00 kn
 6. Industrijska-spot-crna---Suplux
  Industrijska spot crna - Suplux
  Na zalihama
  A
  165,00 kn
 7. Vintage-spot-crna---Tamina
  Vintage spot crna - Tamina
  Na zalihama
  329,00 kn
 8. Industrijska-mrlja-crna---Bliss-Mesh
  Industrijska mrlja crna - Bliss Mesh
  Na zalihama
  A
  369,00 kn 245,00 kn
 9. Moderna-spot-bijela---Falo
  Moderna spot bijela - Falo
  Na zalihama
  A
  269,00 kn 205,00 kn
87 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Želite kupiti zidni reflektor?

Naći ćete nekoliko različitih stilova zidnih reflektora na svjetiljkaisvjetlo.hr!Zidni reflektori su savršeni za usmjeravanje svjetlosti, tamo gdje vam je potrebna dodatna osvijetljenost i ambijent. Širok raspon boja, dizajna i funkcija odgovarati će vašem dekoru i stilu, te s podesivim jednostrukim ili višestrukim reflektorima od čelika, mesinga ili bakra ravnomjerno distribuirajte svjetlo u cijeloj prostoriji. Uštedite energiju ugradnjom dugotrajnijeg LED zidnog reflektora pogodnog za van zbog visoke količine lumena koju emitira ili jednostavno dajte zidu karakter toplom bijelom žaruljom za vaš dnevni boravak kako bi se slagala s podnom ili stolnom lampom, izbori su beskrajni.

Zidni reflektori koji odgovaraju vašem unutrašnjem i vanjskom dekoru!

Bez obzira na stil ili dekor koji imate, zidni reflektori uvijek su dobar dodatak Vašem domu, mjestu poslovanja ili uredu. Odaberite od niza zidnih reflektora s podesivim glavama koji vam omogućuju rotiranje i usmjeravanje svjetlosti gdje vam najviše odgovara, zidni reflektor može se micati i gore-dolje te ispuštati količinu svjetlosti koja vam je potrebna. Lijepi i prepoznatljivi tradicionalni zidni reflektori su idealni za salone i restorane te pružaju veliku osvijetljenost, podesivi zidni reflektori sa IP44 do IP65 razinom vodootpornosti odlični su za kupaonice, dok su zidni reflektori sa prekidačem za jednostavno korištenje savršena rasvjeta u vašoj sobi za čitanje. Zidni reflektori sa mogućnosti prigušivanja idealni su za stvaranje tople atmosfere i omogućuju kontrolu intenziteta svjetla, dok su RGB LED žarulje odlične za stvaranje živahnih i ukrasnih boja za dječje sobe. Zidni reflektori dolaze u različitim oblicima i bojama koje odgovaraju modernom, industrijskom ili čak klasičnom stilu, te ćete sigurno pronaći ono što tražite u našem asortimanu!

Trebate pomoć ili savjet, kada je riječ o odabiru zidnih reflektora?

Na svjetiljkaisvjetlo.hrpomoć Vam je uvijek na raspolaganju kako bi pronašli pravu svjetiljku. Možete nas kontaktirati putem e-maila, chata ili nas možete nazvati. Nudimo besplatne savjete, ali i pomoć da dobijete pravo svjetlo za vas.

new