Zidni reflektori

Različiti stilovi zidnih lampi izravno na raspolaganju vas sada!
Zidni reflektori
88 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 500 kn
  • 30 dana povratak politika
  • Besplatno se vraća
 1. Tjedni interijera

 2. Industrijska-spot-crna---Suplux
  Industrijska spot crna - Suplux
  A
  149,00 kn 97,95 kn
 3. Dizajn-spot-crna---Scopio-med
  Dizajn spot crna - Scopio med
  A
  449,00 kn 249,00 kn
88 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Kupite zidne Reflektori?

Naći ćete nekoliko zidnih reflektore u različitim stilovima i veličinama na svjetiljkaisvjetlo.hr! Zidni reflektori su savršen smjera osvjetljenje, gdje vam je potrebna dodatna rasvjeta i ambijent. Širok raspon boja, dizajna i funkcije koje će odgovarati vaš dekor i stil s podesivim i naginjanjem reflektora do jednostrukih i višestrukih reflektora s lijepo čelika, mesinga ili bakra baznih čvora distribuirati svjetlo ravnomjerno u cijeloj prostoriji. Ušteda energije i dugotrajnije ugrađenom LED zidne reflektorima pogodno za vani s visokim lumen output ili jednostavno zid pozornosti s ukrasnim žarnom niti žarulja u toploj bijeloj za vas dnevni boravak kako bi se slagala s podna lampa ili stol svjetiljka, izbori su beskrajne.

Zid reflektore tako da odgovaraju vaš unutarnji i vanjski dekor!

Bez obzira na stil ili dekor vam svibanj imati, zidni reflektori su uvijek veliki dodatak za Vaš dom, mjesto poslovanja ili ureda. Odaberite iz niza zid reflektora s podesivim glava vam omogućiti da rotirati i izravnoj svjetlosti gdje vam odgovara najbolje zida reflektorom koji se može djelovati kao gore i dolje lakši ispuštati neizravno i toplo osvjetljenje kao igrani komad na vašem zidu. Lijepa i prepoznatljiv moderni se seljački zidne reflektorima su idealni za salone i restorana pružiti veliku rasvjeta, o tome podesivi zidni reflektori za svoju kupaonicu sa IP44 do IP65, prema vašim potrebne zone ili zidni reflektori s utikačem i kabela za jednostavno korištenje i prekidač kao spavaćoj sobi rasvjeta savršena kao svjetlo za čitanje. Mogućnost prigušivanja zidni reflektori su idealni za stvaranje toplog i atmosferske rasvjete i omogućuje kontrolu intenziteta svjetla, kako o korištenju RGB LED žarulje za stvaranje nestašni i ukrasne boje unosi prostor za dječju sobu. Zidne reflektori dolaze u različitim oblicima i bojama koje odgovaraju moderna, industrijska ili čak berba nadahnut stil i izgled, vi ste sigurni da se naći ac odgovarajući zidni reflektor iz našeg asortimana! ,

Trebate pomoć ili savjet, kada je riječ o odabiru zidnih reflektore?

Na svjetiljkaisvjetlo.hr naći ćete da je uvijek pomoći na raspolaganju Vam pomoći u pronalaženju pravo svjetiljku. Vi nas može kontaktirati putem e-maila, chata ili nas možete nazvati. Nudimo besplatnu savjete, a mi ćemo vam pomoći da dobijete pravo svjetlo za vas.

new

Novi proizvodi