Zidni reflektori

Različiti stilovi zidnih lampi izravno na raspolaganju vas sada!
Zidni reflektori
79 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
 1. Moderna-spot-crna---Falo
  Moderna spot crna - Falo
  A++
  249,00 kn 149,00 kn
  • Besplatna dostava već od 500 kn
  • 30 dana povratak politika
  • Besplatno se vraća
 2. Moderna-spot-bijela---Falo
  Moderna spot bijela - Falo
  A++
  249,00 kn 135,00 kn
 3. Olympic games

 4. Dizajn-spot-crna---Scopio-med
  Dizajn spot crna - Scopio med
  A++
  459,00 kn 235,00 kn
 5. Dizajn-spot-crna-sa-zlatom---Melone
  Dizajn spot crna sa zlatom - Melone
  A++
  235,00 kn 115,00 kn
 6. Dizajn-spot-white---jaje-1
  Dizajn spot white - jaje 1
  A++
  129,00 kn 67,95 kn
 7. Moderna-spot-crna---Qubo-1
  Moderna spot crna - Qubo 1
  A++
  235,00 kn 119,00 kn
79 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Kupite zidne Reflektori?

Naći ćete nekoliko zidnih reflektore u različitim stilovima i veličinama na svjetiljkaisvjetlo.hr! Zidni reflektori su savršen smjera osvjetljenje, gdje vam je potrebna dodatna rasvjeta i ambijent. Širok raspon boja, dizajna i funkcije koje će odgovarati vaš dekor i stil s podesivim i naginjanjem reflektora do jednostrukih i višestrukih reflektora s lijepo čelika, mesinga ili bakra baznih čvora distribuirati svjetlo ravnomjerno u cijeloj prostoriji. Ušteda energije i dugotrajnije ugrađenom LED zidne reflektorima pogodno za vani s visokim lumen output ili jednostavno zid pozornosti s ukrasnim žarnom niti žarulja u toploj bijeloj za vas dnevni boravak kako bi se slagala s podna lampa ili stol svjetiljka, izbori su beskrajne.

Zid reflektore tako da odgovaraju vaš unutarnji i vanjski dekor!

Bez obzira na stil ili dekor vam svibanj imati, zidni reflektori su uvijek veliki dodatak za Vaš dom, mjesto poslovanja ili ureda. Odaberite iz niza zid reflektora s podesivim glava vam omogućiti da rotirati i izravnoj svjetlosti gdje vam odgovara najbolje zida reflektorom koji se može djelovati kao gore i dolje lakši ispuštati neizravno i toplo osvjetljenje kao igrani komad na vašem zidu. Lijepa i prepoznatljiv moderni se seljački zidne reflektorima su idealni za salone i restorana pružiti veliku rasvjeta, o tome podesivi zidni reflektori za svoju kupaonicu sa IP44 do IP65, prema vašim potrebne zone ili zidni reflektori s utikačem i kabela za jednostavno korištenje i prekidač kao spavaćoj sobi rasvjeta savršena kao svjetlo za čitanje. Mogućnost prigušivanja zidni reflektori su idealni za stvaranje toplog i atmosferske rasvjete i omogućuje kontrolu intenziteta svjetla, kako o korištenju RGB LED žarulje za stvaranje nestašni i ukrasne boje unosi prostor za dječju sobu. Zidne reflektori dolaze u različitim oblicima i bojama koje odgovaraju moderna, industrijska ili čak berba nadahnut stil i izgled, vi ste sigurni da se naći ac odgovarajući zidni reflektor iz našeg asortimana! ,

Trebate pomoć ili savjet, kada je riječ o odabiru zidnih reflektore?

Na svjetiljkaisvjetlo.hr naći ćete da je uvijek pomoći na raspolaganju Vam pomoći u pronalaženju pravo svjetiljku. Vi nas može kontaktirati putem e-maila, chata ili nas možete nazvati. Nudimo besplatnu savjete, a mi ćemo vam pomoći da dobijete pravo svjetlo za vas.

new

Novi proizvodi