Za tvrtke

Kao poslovni kupac, imat ćete koristi od posebnih ponuda, ekskluzivnih popusta i uvijek plaćati najnižu cijenu kod svjetiljkaisvjetlo. Naša kolekcija QAZQA Professional također je posebno prilagođena poslovnom kupcu. Ova je rasvjeta ekskluzivna za poslovne kupce, a uz to se lako postavlja.Zašto naručiti komercijalnim putem?

  • Uvijek najniža cijena! - Kao poslovni korisnik uvijek plaćate najnižu cijenu branda svjetiljkaisvjetlo, uz ekskluzivne popuste. Ako je promotivni popust branda svjetiljkaisvjetlo veći od standardnog popusta, dodat će mu se dodatni popust kako biste dobili dobru maržu za svaku narudžbu.
  • Ekskluzivan popust na QAZQA Professional kolekciju - ova linija proizvoda u potpunosti je prilagođena potrebama naših poslovnih partnera. Na primjer, postupak postavljanja je iznimno jednostavan, a linija se sastoji od širokog izbora (ugradbenih) reflektora i rasvjete. QAZQA Professional ne spada u uobičajene ponude branda svjetiljkaisvjetlo, ali vaš popust kao poslovnog korisnika i dalje vrijedi!

*Ovdje pogledajte objašnjenje našeg bonusa vjernosti za poslovne korisnike!

 

 

 


Bit korporativne rasvjete

Dobra poslovna rasvjeta ključna je za korporativni imidž. U svjetiljkaisvjetlo svjesni smo da svaki sektor ima različite potrebe i da to također utječe na izbor rasvjete. Bilo da se radi o poslovnim zgradama, ugostiteljskim objektima, profesionalnoj vanjskoj rasvjeti ili uslužnim i komercijalnim poduzećima. Naš širok asortiman proizvoda osigurava da je naša rasvjeta prikladna za svaku poslovnu upotrebu. I funkcionalno i uljepšavanje atmosfere.

 

Ovisno o vrsti prostorije (i dimenzijama, i interijeru i stilu ovog prostora), važno je uzeti u obzir niz stvari. Posebno je važan plan rasvjete. Gdje i koliko rasvjetnih točaka je postavljeno je osnova upotrebljivosti prostorije. Dovoljna razina osvjetljenja također je važna za radnu okolinu, dok je gostoljubivost bitna za privlačnu atmosferu. Ako je potrebno, naš tim tehničkih konzultanata za rasvjetu može pružiti podršku u izradi plana rasvjete i/ili odabiru komercijalne rasvjete.

 

Usredotočite se na održivost

I za zaposlenike i za kupce, održivost je sve više odlučujući čimbenik kada se radi o odabiru određene organizacije. Rasvjeta tome može pridonijeti fokusiranjem na održivu LED rasvjetu. Pogotovo kada organizacija još uvijek koristi halogene žarulje ili žarulje sa žarnom niti, tu se mogu postići prednosti. Ako se već koristi LED rasvjeta, može se odabrati pametna integracija za dodatno smanjenje potrošnje energije. Ta se svjetla mogu automatski paliti i gasiti, njima se može upravljati daljinski i mogu se integrirati s drugim pametnim uređajima. To omogućuje da se svime upravlja centralno.

 

QAZQA Professional

Naša linija QAZQA Professional uključuje širok raspon rasvjete za staze, kao i ugradne i nadgradne reflektore. Savršeno za dodavanje akcentne rasvjete ili za kreativan rad s neizravnim svjetlom. Kao poslovni kupac, imat ćete koristi od ekskluzivnih popusta na proizvode QAZQA Professional!


  • Uvijek najniža cijena!
  • Ekskluzivan popust na QAZQA Professional
  • Besplatni profesionalni savjeti o rasvjeti