Do 80% popusta* na našem online božićnom sajmu. Kupite sada >

Fenjeri

Vrtne lanterne raznih oblika i stilova!

U našem asortimanu vrtnih fenjeri naći ćete vanjske rasvjetne stupove, zidne i viseće lanterne. Sve naše vanjske fenjeri osiguravaju da vaš vrt ili drugi otvoreni prostori budu atraktivno osvijetljeni u večernjim satima.

Fenjeri
30 stavki
Filtri
Set Descending Direction
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 1. Klasična-lampiona-crna-122-cm---Kapitel
  Klasična lampiona crna 122 cm - Kapitel
  415,00 kn 265,00 kn
  Of bespaar 49% als je er 6 koopt
  Na zalihama
 2. Ruralna-vanjska-viseća-svjetiljka-crna-IP44---Anna
  Ruralna vanjska viseća svjetiljka crna IP44 - Anna
  445,00 kn 335,00 kn
  Of bespaar 40% als je er 6 koopt
  Na zalihama
 3. Stolna-svjetiljka-punjiva-30-cm-IP44-bijela---Storm-Small
  Stolna svjetiljka punjiva 30 cm IP44 bijela - Storm Small
  739,00 kn 575,00 kn
  Of bespaar 30% als je er 2 koopt
  Na zalihama
30 stavki
Filtri
Set Descending Direction

Tražite li fenjere?

svjetiljkaisvjetlo nudi vanjske fenjere koje tražite! Vanjske fenjere prodajemo u nekoliko stilova, uključujući moderne ili rustikalne dizajne. Vanjski fenjer ili podna svjetiljka atraktivan je dodatak vašem vrtu. Često se postavljaju uz vrtnu stazu ili sjenicu. To ih čini ne samo atraktivnim nego i super funkcionalnim! Spojite svoje fenjere s vanjskim rasvjetnim stupićima i svjetlima za vrtne staze i vaš vrt je kompletan!

Mogućnosti vanjskih fenjera

Kao što je gore opisano, vanjski fenjeri su vrlo prikladni za postavljanje pored vaših vrtnih staza. Fenjer lampe u svom vrtu možete koristiti na različite načine. Na taj način možete koristiti i podni fenjer za osvjetljavanje omiljenih biljaka noću. Osvjetljenje biljaka fenjer lampom odmah unosi atmosferu u cijeli vrt. Ako uparite rasvjetu vrtnih staza s lampionima, stvarate prekrasnu kulisu. U našem asortimanu pronaći ćete i zidne lanterne i viseće svjetiljke.

Trebate li pomoć pronaći pravu fenjer lampu?

Budući da postoji toliko različitih vrsta vanjskih fenjera koje nudi svjetiljkaisvjetlo, vrlo je teško izabrati. Slobodno se obratite našoj službi za korisnike putem chata, telefona ili e-pošte i mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Na taj način uvijek ćemo pronaći vanjski fenjer koji tražite!

new