BLACK FRIDAY! Kupujte sada s najmanje 30% popusta

Stropna rasvjeta

Stropni reflektori dostupni kod nas!
Stropna rasvjeta
345 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 500 kn
  • 30 dana povratak politika
  • Besplatno se vraća
 1. Dizajn-kvadratni-četvero-svijetlo-crni---Kaya
  Dizajn kvadratni četvero svijetlo crni - Kaya
  Na zalihama
  F
  1.959,00 kn 1.039,00 kn
 2. Sniženja za mračne dane

 3. Plafonska-spot-crna-3-svjetla---Hetta
  Plafonska spot crna 3 svjetla - Hetta
  Na zalihama
  A
  449,00 kn 289,00 kn
 4. Moderna-spot-bijela---Tuba-2
  Moderna spot bijela - Tuba 2
  Na zalihama
  A
  225,00 kn 155,00 kn
 5. Moderna-spot-crna---Master-70
  Moderna spot crna - Master 70
  Na zalihama
  A
  305,00 kn 199,00 kn
345 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Kupi stropne reflektori?

U potrazi za obnoviti svoj dom s gladak i moderan strop reflektora? Ovdje na svjetiljkaisvjetlo.hr, naći ćete veliki izbor strop reflektora u različitim dizajna, boja, oblika i veličina. Pronađite savršen strop reflektore za vas da li ste u potrazi za nešto moderno, retro ili klasični. Strop reflektori su idealni za lake kuhinje, blagovaonice, dnevne sobe i kupaonice te su odlično rješenje za pružanje snažne opće svjetlo ili da usmjerava svjetla na određenom području odabranoj sobi. Pregledajte naše široke strop zbirke pozornosti na svjetiljkaisvjetlo.hr!

Markantnim i njegovan stropne reflektori za svaku prostoriju vašeg doma!

Potpuno obnoviti atmosferu u odabranoj sobi s jednim od naših strop reflektora. Bez obzira je li vaš postojeći dekor je berba ili moderna, rustikalna ili retro, klasični ili industrijski, imat ćemo idealan stropni reflektor na komplimentu i potaknuti vas. Odaberite prigušivanja stropne reflektore i povezati ih s prekidača za prigušivanje, tako da može oscilirati između svijetle praktičnog svjetla za romantičnu mekom atmosfere svjetlu. Razmislite održavanju troškova energije niska odabirom elegantan strop reflektor s ugrađenom LED žarulja i nikada ne morate brinuti o dosežući opet promijeniti žarulju. Nekoliko naših strop reflektora koji su dostupni u troškovno učinkovite seta 2, 3 ili čak 10, tako da možete odgovaraju Vašim reflektore u vašem domu. Pogledajte kroz naše dizajnerske strop reflektora, kao što su QAZQA dodati dašak dodatni njuh. Sve ove ideje i dostupni su ovdje s nama na svjetiljkaisvjetlo.hr!

Trebate pomoć ili savjet, kada je riječ o odabiru stropne reflektore?

Na svjetiljkaisvjetlo.hr naći ćete da je uvijek pomoći na raspolaganju Vam pomoći u pronalaženju pravo svjetiljku. Vi nas može kontaktirati putem e-maila, chata ili nas možete nazvati. Nudimo besplatnu savjete, a mi ćemo vam pomoći da dobijete pravo svjetlo za vas.

new