Do 80% popusta* na našem online božićnom sajmu. Kupite sada >

Reflektori

Lijepi reflektori za dom

Reflektor se može koristiti za isticanje u interijeru! Gotovo svi reflektori su podesivi tako da možete usmjeriti svjetlo tamo gdje vam je potrebno. Reflektori upotpunjuju rasvjetu doma. Kupujte odmah na svjetiljkaisvjetlo!

Reflektori
659 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 1. Moderni-podesivi-čelični-spot---Jeana
  Moderni podesivi čelični spot - Jeana
  289,00 kn 159,00 kn
  Of bespaar 56% als je er 12 koopt
  Na zalihama
 2. Sustav-tračnica-s-5-točaka-u-crnoj-boji---Film
  Sustav tračnica s 5 točaka u crnoj boji - Film
  2.919,00 kn 2.379,00 kn
  Of bespaar 27% als je er 2 koopt
  Na zalihama
 3. Moderna-kupaonica-ugradna-spot-crna-IP54---Šupa
  Moderna kupaonica ugradna spot crna IP54 - Šupa
  289,00 kn 205,00 kn
  Of bespaar 43% als je er 12 koopt
  Na zalihama
659 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Reflektori kao osnovna rasvjeta

Reflektore, koji se nazivaju i površinski montirani reflektori, svjetiljkaisvjetlo nudi u nizu verzija. Reflektori su dostupni kao LED svjetla i halogenska rasvjetna tijela. Gotovo svi reflektori su podesivi. Na taj način usmjeravate svjetlo tamo gdje ga želite i možete staviti veći naglasak na određeni dio prostorije, na primjer, kutak za čitanje. Reflektori s nekoliko podesivih izvora mogu se koristiti za ravnomjernu raspodjelu svjetla u cijeloj prostoriji. Imamo reflektore u različitim veličinama, male i velike.

Reflektor za svaki životni stil

Koji god životni stil želite izraziti u svojem interijeru, s crnim reflektorima, na primjer, možete svakom životnom stilu osigurati prekrasnu raspodjelu svjetla. S ovim reflektorima možete staviti veći naglasak na određene kutove ili predmete u kući. Na primjer, možete istaknuti sliku u svom dnevnom boravku zahvaljujući prekrasnom uvučenom reflektoru. Reflektor ne samo da unosi svjetlo u prostoriju, već i oživljava cijeli vaš interijer. Dajte svom interijeru još više atmosfere s ovim prekrasnim reflektorima koje nudi svjetiljkaisvjetlo. Odaberite prigušivo reflektorsko svjetlo kako biste uvijek stvorili savršenu atmosferu ili odaberite dodatno energetski učinkovito rasvjetno tijelo s LED žaruljama.

Trebate li pomoć u pronalaženju idealnog središta pozornosti?

Reflektori su raspoloživi u bezbroj različitih oblika i veličina. Uz minimalnu IP vrijednost IP44, u našem asortimanu također ćete pronaći savršenu reflektorsku rasvjetu za svoju kupaonicu! Kupnja idealnog reflektora može biti izazov, ali naša služba za korisnike rado će vam pomoći. Slobodno se obratite našoj službi za korisnike putem chata, telefona ili e-pošte i mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

new