Vanjske stropne svjetiljke

Pogledajte naš asortiman vanjskih stropnih svjetiljki koje odgovaraju vašim potrebama na otvorenom!
Vanjske stropne svjetiljke
49 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
  • Besplatno se vraća
 1. Ponude tjedna

 2. Vintage-vanjska-zidna-svjetiljka-crna-IP54---Kiki
  Vintage vanjska zidna svjetiljka crna IP54 - Kiki
  Na zalihama
  A
  205,00 kn 179,00 kn
49 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Vanjske plafonjere

Stropna svjetla na otvorenom idealna su za vanjske prostore gdje želite da svjetiljka zauzima minimalan prostor. Izaberite iz širokog raspona vanjskih stropnih svjetiljki pogodnih za vašu terasu, balkon ili jednostavno dodatno osigurajte rasvjetu sa prednje i stražnje strane kuće. Imamo LED plafonjere, svjetla sa senzorima pokreta, ugradbene reflektore i još mnogo toga!

Moderne i praktične vanjske plafonjere!

Razne vanjske plafonjere dostupne u različitim stilovima sa različitim funkcijama, i sve pogodno za vaše potrebe naći ćete na svjetiljkaisvjetlo.hr! U opsežnoj ponudi vanjskih plafonjera istiću se plafonjere sa senzorom pokreta i solarni paneli koji će vam pomoći u mraku, a tu su i uvučena svjetla za vaša ulazna vrata sa senzorom koji se pali kada detektira pokret! Elegantne i moderne vanjske plafonjere, idealno odgovaraju vašem dekoru. Imamo velik izbor LED plafonjera, koje su usavršene da osvijeljavaju mračne noći dugi niz godina. Osim stropnih svjetiljki možete birati između modernih i stilskih ugradbenih reflektora koji će vam pružiti veliku kvalitetu rasvjete, kao i godine funkcionalnosti zbog svoje LED tehnologije. Zašto ne kombinirati stropnu rasvjetu sa zidnim i solarnim vrtnim reflektorima i stvorite više rasvjete i ambijenta za vaš prostor. Za sve vremenske uvjete i otpornost na vodu, svjetiljke sa razinom zaštite od IP44s-IP67s imaju izdržljiva kućišta tako da ih možete staviti gdje god želite!

Trebate pomoć u pronalaženju idealne vanjske stropne rasvjete? Dopustite da Vam pomognemo

Na svjetiljkaisvjetlo.hr naći ćete velik izbor vanjske stropne rasvjete, stoga odabir one prave koja je pogodna za vaše potrebe može izazvati poteškoće. Kako bi vam pomogli i pružili relevantne informacije koje trebate, stupite u kontakt s nama putem naše chat usluge i pošaljite svoje pitanje te ćete dobiti stručan odgovor. Također nas možete nazvati ili poslati e-mail kako bi vam pomogli da pronađete svoje idealno svjetlo!

new