Do 80% popusta* na našem online božićnom sajmu. Kupite sada >

Svjetiljke sa senzorom pokreta

Osjećajte se sigurno kod kuće uz naša vanjska senzorska svjetla!

Vanjska rasvjeta sa senzorom idealna je za osvjetljavanje vrta ili terase. U našem asortimanu pronaći ćete mnogo različitih vanjskih svjetala opremljenih senzorima, uključujući senzore pokreta. Kupite svoju omiljenu u svjetiljkaisvjetlo.hr.

Svjetiljke sa senzorom pokreta
88 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
  • Besplatna dostava već od 3000 kn
  • 30 dana povratak politika
 1. Zidna-svjetiljka-siva-IP44-sa-svijetlo-tamnim-senzorom---Baleno-II
  Zidna svjetiljka siva IP44 sa svijetlo-tamnim senzorom - Baleno II
  739,00 kn 505,00 kn
  Of bespaar 46% als je er 6 koopt
  Na zalihama
 2. Vanjska-zidna-svjetiljka-crna-sa-senzorom-kretanja-IP44---New-Orleans
  Vanjska zidna svjetiljka crna sa senzorom kretanja IP44 - New Orleans
  535,00 kn 505,00 kn
  Of bespaar 10% als je er 2 koopt
  Na zalihama
88 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Vanjske lampe sa senzorom: pravi dodatak!

Imamo vanjske lampe sa senzorom u modernim i klasičnim verzijama. Tako ćete uvijek pronaći vanjsko svjetlo sa senzorima koje odgovara stilu ostatka vašeg vrta. Vanjsko svjetlo sa senzorom pokreta idealno je za osvjetljavanje vašeg vrta ili vanjskog prostora. Uključuje se odmah kada detektira kretanje. Ono će vam pomoći da pronađete put u mraku i odvratiti neželjene posjetitelje. Primjerice, u našem asortimanu vanjske rasvjete sa senzorima pronaći ćete zidna svjetla sa senzorom pokreta. Senzorska svjetla prikladna su i za vlažne prostore. Sva svjetla su opremljena infracrvenim detektorom pokreta, a neka vanjska svjetla sadrže prekidač osjetljiv na svjetlo, tako da se senzorsko svjetlo uključuje samo u sumrak ili kada je mrak. Pogledajte i našu kolekciju senzorskih svjetala!

Vanjska svjetla sa senzorom, idealna za vašu terasu i vrt

Zahvaljujući vanjskim svjetlima sa senzorom, možete brzo i jednostavno osvijetliti svoj vanjski prostor bez potrebe za bilo kakvim radnjama. Prođite pokraj senzora i upalit će se vanjsko svjetlo. Međutim, s ovim prekrasnim senzorskim svjetlima možete učiniti još više. Ona mogu prikazati vaš vanjski prostor i vrt u prekrasnom svjetlu, tako da cijeli prostor odmah izgleda atraktivno. To je stvarno funkcionalan i atraktivan dodatak!

Trebate li pomoć u pronalaženju idealnog vanjskog senzorskog svjetla?

svjetiljkaisvjetlo će vam rado pomoći pronaći idealne vrtne senzorske svjetiljke za vaš vrt ili terasu. Bilo da tražite zidno svjetlo sa senzorom, vanjski reflektor ili solarno svjetlo sa senzorom, naša služba za korisnike će vam pomoći!

new