Nabavite svu svoju novu rasvjetu ovog proljeća uz najmanje 20% popusta

Vanjska rasvjeta

Više od 350 vanjskih svjetala na lageru izravno dostupnih za vas!
Vanjska rasvjeta
662 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
    • Besplatna dostava već od 3000 kn
    • 30 dana povratak politika
  1. proljetni popust

662 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

Vanjska rasvjeta

Vanjska svjetla su idealna za pružanje dodatne rasvjete ili za ukrašavanje vrta, terase i kućnog prilaza. Vanjska svjetla dolaze u različitim oblicima koji su pogodni za različite funkcije. Vanjska svjetla dolaze s IP ocjenom koja ukazuje na razinu zaštite od vode i prašine, IP44 podrzumijeva zaštitu od prskanja vodom dok IP65 i više ukazuje na zaštitu od velike količine vode i prašine. U našem velikom izboru svjetala sigurno ćete naći lijepu i idealnu svjetiljku s LED svjetlima koja će odgovarati vašim potrebama, podna "spotlights" svjetla te mnogo zidnih i svjetala pogodnih za stupove. Ovisno o vrsti stila i atmosfere koju želite stvoriti, imate ogromnu mogućnost za odabir. Za vašu terasu možete izabrati iz širokog raspona dekorativnih podnih reflektora koji emitiraju lijepu svjetlost, spike LED rasvjetu za vaše cvijeće i grmove, te stolne svjetiljke kako bi poboljšali rasvjetu i stvorili lijepo atmosfersko svjetlo. Također imamo velik raspon svjetiljki sa senzorima za vaš kućni prag i LED reflektore koji emitiraju snažnu svjetlost za područja kao što su garaže. Imamo velik broj ekološki i energetski učinkovitih solarnih svjetala koja mogu postati dio vaše vanjske rasvjete.

Ukrasna vanjska svjetla s jedinstvenim značajkama

Na svjetiljkaisvjetlo.hrnaći ćete veliku kolekciju dekorativnih i jedinstvenih svjetala koja će dati boju i stil vašem vrtu i dvorištu. Odaberite iz naše ponude šetališnih svjetala koja dolaze u različitim bojama i veličinama kako bi osvijetlili svoj put i prilaz. Naša energetski učinkovita LED svjetla svijetliti će dugi noz godina, a naša zidna ili stropna svjetla sa senzorima pokreta mogu biti dodatna razina sigurnosti koja vam je potrebna. Naši podni reflektori mogu ići duboku u zemlju te su vrlo dobro zaštićeni i vodootporni, a neki od naših podnih reflektora mogu podnijeti težinu veću od 5000KG te su idealni za vaš kućni prilaz. Naši vrtni stupovi savršeni su za isticanje drveća i cvijeća u večernjim satima, te stvaraju lijepu i ugodnu atmosferu tijekom ljetnih večeri. Odlučite se za RGB LED svjetla i LED žarulje za dodavanje boje gdje god želite u svom dvorištu.

Trebate pomoć ili savjet kada je riječ o vanjskoj rasvjeti?

Na svjetiljkaisvjetlo.hrpomoć Vam je uvijek na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem e-maila, chata ili nas možete nazvati. Nudimo besplatne savjete, a tu smo da vam pomognemo!

new