BLACK FRIDAY! Kupujte sada s najmanje 30% popusta

LED žarulje

Veliki izbor dekorativnih i praktičnih LED žarulja dostupnih danas!

LED žarulje
140 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica
 1. E27-LED-žarna-nit-G95-4W-320-lm-2700K
  E27 LED žarna nit G95 4W 320 lm 2700K
  Na zalihama
  G
  74,95 kn 44,95 kn
  • Besplatna dostava već od 500 kn
  • 30 dana povratak politika
  • Besplatno se vraća
 2. LED-svjetiljka-A60-E27-3W-2200K-prozirna-nit
  LED svjetiljka A60 E27 3W 2200K prozirna nit
  Na zalihama
  G
  37,95 kn 22,95 kn
 3. Black Friday Sale

140 stavki
Filtri
Set Descending Direction
Stranica

LED žarulje

Traženje prave LED žarulje koja odgovara vašim potrebama može biti komplicirano zbog velike raznolikosti na raspolaganju. Možemo vam pomoći savjetovanjem i sužavanjem potrage na LED žarulje koje će odgovarati vašim potrebama i svjetiljci.

Velik izbor LED žarulja!

Imamo široku paletu različitih tipova LED žarulja, u rasponu od Edison priključaka za male G9s žarulje, do žarulja koje odgovaraju različitim tipovima svjetiljki. Energetski najučinkovitije i dugotrajnije LED žarulje najpovoljnije su žarulje našeg vremena, te mogu promijeniti kompletan izgled svjetlosti. Žarulje su glavni izvor svjetlosti stoga je vrlo važno naglasiti snagu iz svakog lumena koju one emitiraju, što vam omogućuje da stvoriti svjetlost i atmosferu kakvu želite. Tražite dekorativne LED žarulje? Pogledajte naš asortiman lustera s ukrasnim LED žaruljama ili nadopunite svoja viseća, zidna i stolna svjetla ukrasnim LED žaruljama. Dostupne su LED žarulje brandova kao što su Pharox i QAZQA, a izbori su beskrajni uz moderan dizajn, ali i zgodnu funkcionalnost.

Trebate pomoć ili savjet kada su u pitanju LED žarulje?

Na svjetiljkaisvjetlo.hr pomoć Vam je uvijek na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem e-maila, chata ili nas možete nazvati. Nudimo besplatne savjete, a tu smo da vam pomognemo!

new